Geberit AquaClean Alba douchewc

WaaromGeberit AquaClean?

We weten waar we het over hebben

Geberit AquaClean is de onbetwiste Europees marktleider als het gaat om douchewc's. De uitstekende kwaliteit en innovatieve technologie van de Geberit douchewc stelt constant nieuwe normen in de badkamer. Geberit inspireert klanten wereldwijd vanuit het Zwitserse hoofdkantoor in Jona.

GEBERIT AQUACLEAN STELT NIEUWE NORMEN

Als u voor AquaClean kiest, kiest u voor het volledige pakket. Profiteer van onze bewezen ervaring in douchewc's, waarbij design en functie in feilloos samengaan. U kunt ook rekenen op onze langetermijn garanties, betrouwbare service en een duurzame productstrategie voor jarenlang en plezierig gebruik van de douchewc.

Duurzaamheid in het kwadraat4 redenen om voor Geberit AquaClean te kiezen

Veiligheidvoor uw drinkwater

Geberit AquaClean douchewc's voldoen aan alle relevante Europese regelgeving, inclusief de EN 1717-drinkwaternorm.

Geberit voldoet aan deze norm met dankzij een geïntegreerde watertoevoeraansluiting met terugstroombeveiliging, zodat de douchewc nooit verontreinigingen naar het drinkwaternet kan filteren.

Geberitneemt verantwoordelijkheid

Bij Geberit nemen we maatschappelijke verantwoordelijkheid serieus. We houden ons aan deze belofte door een doordachte milieustrategie te ontwikkelen, duurzame producten te maken die water besparen gedurende hun hele levenscyclus en onze belofte aan de maatschappij na te komen.

Deze consistente focus op duurzaamheid werpt zijn vruchten af - lees meer over Geberit's bijdrage aan een duurzame sanitairbranche.

Lees meer over onze duurzaamheidsstrategie