Laat uw badkamer stralen

Of ze nu in een hoogglanzende of geborstelde stijl zijn, metallic looks zijn een echte rage. Goud, messing, koper en andere metallic tinten zijn nu dé keuze voor zowel woon- als badkamerruimten.

Meubels, accessoires, lampen en wandmaterialen met een metaalglans zijn momenteel erg populair als gaat om de nieuwste interieurconcepten. Het metallic design geeft niet alleen een vleugje luxe, maar biedt ook de mogelijkheid voor verschillende combinaties van kleuren en materialen, die naadloos opgaan in het ontwerp.

Metalen blikvangers

Naast metalen in diverse warme goudtinten zijn ook varianten voor een meer puristische uitstraling zoals zwartchroom en roodgoud erg populair.

Zoals zo vaak het geval is, is het de kunst om de juiste dosis te gebruiken: vermijd conceptloze of overdreven weelderige combinaties van verschillende metaaltinten in één kamer. De combinatie van verschillende oppervlaktestructuren kan daarentegen interessant en toch harmonieus overkomen. Wat ook moet worden vermeden is een metaalkleurenmix met chroom. Chrome heeft een zeer dominante werking in elke kamer en is - in tegenstelling tot wat vaak wordt gedacht - allesbehalve neutraal.

HARMONIE CREËREN

“De metaaltrend in de badkamer begon oorspronkelijk met gouden kranen. Omdat kranen een zeer opvallend element in een ruimte zijn, biedt Geberit bedieningsplaten en douchegoten in verschillende bijpassende metaalkleuren. Het gaat erom de harmonieuze uitstraling in de badkamer te voltooien ”, legt Daniel Raissle, productmanager kranen en bedieningsplaten bij Geberit, uit.

Oog voor het grote geheel

De huidige badkamertrends worden bepaald door donkere kleuren, natuurlijke of minerale ondergronden zoals noten-, leisteen- of betonlook. Metallic accenten passen perfect bij deze stijl. Tegelijkertijd zijn het de details die de badkamer een bijzondere identiteit en individualiteit geven. Kranen, bedieningsplaten, douchegoten, spiegels, zeepdispensers in dezelfde harmonieuze metallic kleuren nemen de verbindende functie over, creëren een harmonieuze uitstraling en zorgen voor meer comfort in de badkamer - één van de belangrijkste eisen waaraan een badkamer vandaag moet voldoen.

Neem de volgende stap Bekijk de verschillende mogelijkheden en ontwerp uw droombadkamer:

Badkameradvies


Ontdek welke producten bij uw ideale badkamer passen.

Contactformulier


Heeft u vragen? Vul het contactformulier in, dan helpen we u graag verder.

Nieuwsbrief


Via onze nieuwsbrief houden we u graag op de hoogte van het laatste nieuws en geven we u waardevolle tips voor meer comfort in de badkamer.

3D Badkamerplanner


Gebruik de 3D-planner om uw badkamer online te ontwerpen. Sla uw ontwerp op en laat uw badkamerspecialist of installateur ernaar kijken zodat zij uw droombadkamer kunnen realiseren.

Badkamerproducten

Altijd up-to-date

Meer handige weetjes

Via onze nieuwsbrief houden we u graag op de hoogte van het laatste nieuws en geven we u waardevolle tips voor meer comfort in de badkamer.

Aanmelden voor de nieuwsbrief

Wat vindt u belangrijk in de badkamer?

Iedereen is anders en heeft dus ook andere wensen en behoeften als het gaat om het inrichten en gebruiken van een badkamer. Wat vindt u belangrijk? Staat schoonmaakgemak bovenaan de wensenlijst of heeft u behoefte aan meer comfort? Of liever een tijdloos design en extra opberggemak? Wat uw wensen en behoeften ook zijn, de badkamerproducten van Geberit maken het dagelijks leven aangenamer en comfortabeler.

Meer ruimte
Meer schoonmaakgemak
Meer design
Meer comfort
Meer toegankelijkheid
Meer gebruiksgemak