Vier tips voor meer luxe in de badkamer

Drukte en stress bepalen onze werkdag en ons privéleven. Tijdens een vergadering organiseren we reeds de volgende meeting en wanneer we 's avonds een film bekijken scrollen we tegelijk nog door de Instagram-feed. Hoogste tijd dus voor een time-out, en waar kan dit beter dan in de ontspannen sfeer van de badkamer?

Geberit ONE

TIP NR. 1: HOOGWAARDIGe badkamermeubels

Een hoogwaardige en optisch aantrekkelijke badkamerinrichting vormt de basis voor een behaaglijke sfeer. Wanneer alle details kloppen, zorgt het interieur voor een perfecte start van de dag en een aangename thuiskomst 's avonds. Aantrekkelijke oplossingen voor opbergruimte bieden maximaal comfort en toveren ook kleine badkamers om in een oase van rust.

Bekijk de badkamerseries van Geberit

Tip nr. 2: De douchewc

Een wc is iets dat we dagelijks gebruiken zonder daar veel bij na te denken. Een douchewc is echter veel meer dan een normale wc, want hij overtuigt o.a. door een totaal nieuw gevoel van frisheid en reinheid. Daardoor kan het toiletbezoek worden gecombineerd met bijzondere welzijnsmomenten.

Geberit AquaClean

Tip nr. 3: Verwarmde spiegel

Stel u voor dat u 's ochtends na een aangenaam warme douche naar de wastafel stapt en u zich wilt scheren of u wilt uw haar doen, maar ziet dat de spiegel beslagen is. U kunt hem droogblazen met de föhn of afvegen, maar dat is omslachtig. Als u wilt vermijden dat uw spiegel tijdens het douchen beslaat, heeft u een verwarmbare badkamerspiegel nodig

Tip nr. 4: Accessoires

Een sfeervolle omgeving in de badkamer kan eenvoudig worden gerealiseerd: kaarslicht, aangename geuren, zachte geluiden of bloemen en planten toveren uw badkamer om in een sfeervolle ruimte waar u zich goed voelt.

Neem de volgende stap Bekijk de verschillende mogelijkheden en ontwerp uw droombadkamer:

Badkameradvies


Ontdek welke producten bij uw ideale badkamer passen.

Contactformulier


Heeft u vragen? Vul het contactformulier in, dan helpen we u graag verder.

Nieuwsbrief


Via onze nieuwsbrief houden we u graag op de hoogte van het laatste nieuws en geven we u waardevolle tips voor meer comfort in de badkamer.

3D Badkamerplanner


Gebruik de 3D-planner om uw badkamer online te ontwerpen. Sla uw ontwerp op en laat uw badkamerspecialist of installateur ernaar kijken zodat zij uw droombadkamer kunnen realiseren.

ALTIJD UP-TO-DATE

Vier afbeeldingen van Handige Weetjes

Via onze nieuwsbrief houden we u graag op de hoogte van het laatste nieuws en geven we u waardevolle tips voor meer comfort in de badkamer.

Aanmelden voor de nieuwsbrief

Wat vindt u belangrijk in de badkamer?

Iedereen is anders en heeft dus ook andere wensen en behoeften als het gaat om het inrichten en gebruiken van een badkamer. Wat vindt u belangrijk? Staat schoonmaakgemak bovenaan de wensenlijst of heeft u behoefte aan meer comfort? Of liever een tijdloos design en extra opberggemak? Wat uw wensen en behoeften ook zijn, de badkamerproducten van Geberit maken het dagelijks leven aangenamer en comfortabeler.

Meer ruimte
Meer schoonmaakgemak
Meer design
Meer comfort
Meer toegankelijkheid
Meer gebruiksgemak