Ontwerpideeën voor de kleine badkamer

In het kader van de 6x6 Design Contest van Geberit hebben zes architecten uit Europa badkamers van 6m2 meter ontworpen. Hun ontwerpideeën geven raad bij het inrichten van een kleine badkamer.

Minder is meer

In de badkamer van zes vierkante meter moet u een gevoel van rust en sereniteit ervaren (© Bjerg Arkitektur)

Het publiek heeft het ontwerp van het Deense architectenbureau Bjerg als winnaar gekozen. Het maakte vooral indruk door het evenwichtige ontwerp en veel opbergruimte. Het idee van de ''Serenity'' badkamer is het creëren van een zintuiglijke ervaring in de badkamer. Doorlopende oppervlakken, veel onopvallende opbergruimte, warme houttinten en aardse kleuren zorgen voor een goed begin en een goed einde van elke dag in een ontspannende omgeving.

'Het tijdloze ontwerp brengt rust en evenwicht in dagelijkse badkamerrituelen', zegt Carsten Wraae Jensen, projectmanager en architect bij Bjerg Arkitektur. 'De uitdaging is om je op één ding te richten. Minder is meer.' (Naar het interview)

Alle badkamerontwerpen van 6 m² in één oogopslag

Neem de volgende stap Bekijk de verschillende mogelijkheden en ontwerp uw droombadkamer:

Badkameradvies


Ontdek welke producten bij uw ideale badkamer passen.

Contactformulier


Heeft u vragen? Vul het contactformulier in, dan helpen we u graag verder.

Nieuwsbrief


Via onze nieuwsbrief houden we u graag op de hoogte van het laatste nieuws en geven we u waardevolle tips voor meer comfort in de badkamer.

3D Badkamerplanner


Gebruik de 3D-planner om uw badkamer online te ontwerpen. Sla uw ontwerp op en laat uw badkamerspecialist of installateur ernaar kijken zodat zij uw droombadkamer kunnen realiseren.

Badkamerproducten

ALTIJD UP-TO-DATE

Vier afbeeldingen van Handige Weetjes

Via onze nieuwsbrief houden we u graag op de hoogte van het laatste nieuws en geven we u waardevolle tips voor meer comfort in de badkamer.

Aanmelden voor de nieuwsbrief

Wat vindt u belangrijk in de badkamer?

Iedereen is anders en heeft dus ook andere wensen en behoeften als het gaat om het inrichten en gebruiken van een badkamer. Wat vindt u belangrijk? Staat schoonmaakgemak bovenaan de wensenlijst of heeft u behoefte aan meer comfort? Of liever een tijdloos design en extra opberggemak? Wat uw wensen en behoeften ook zijn, de badkamerproducten van Geberit maken het dagelijks leven aangenamer en comfortabeler.

Meer ruimte
Meer schoonmaakgemak
Meer design
Meer comfort
Meer toegankelijkheid
Meer gebruiksgemak