Geberit 300 UrinoirsVoor iedere ruimte een geschikte Oplossing

Geberit 300 Urinoirs zijn speciaal ontwikkeld voor drukbezochte openbare ruimtes. De urinoirs zijn uitermate geschikt om in grotere hoeveelheden geplaatst te worden. Ze kennen een modern en opvallend design en zijn goed te combineren met andere Geberit producten, zoals bijvoorbeeld wastafels. Geberit heeft ook watervrije en hybride urinoirs, waarbij 100% hygiëne hand in hand gaat met maximale waterbesparing: deze systemen besparen jaarlijks tienduizenden liters water.

Bekijk de verschillende producten

Geberit Preda en Selva

Geberit Preda urinoirs

Naast de Geberit 300 Urinoirs biedt Geberit ook de Preda en Selva urinoirs. Deze zijn snel en vakkundig te monteren, dankzij een speciale wandbevestiging. Door slimme geïntegreerde oplossingen, wordt ook het onderhoud een fluitje van een cent. Zo is de sproeikop vanaf de voorzijde toegankelijk en de sifon van bovenaf. Het goed bereikbare dockingstation bevindt zich aan de onderzijde van de urinoirs en huist de geïntegreerde urinoirsturing. Bij een storing is hierdoor altijd alles makkelijk toegankelijk en hoeft het urinoir niet van de wand.

Meer informatie

Product catalogusMeer informatie voor uw badkamerontwerp

Geberit 300 urinoirs

Meer informatie over de Geberit 300 Urinoirs badkamerserie, bijvoorbeeld productinformatie en -afmetingen, is te vinden in onze Product Catalogus.

Ontdek alle Geberit 300 Urinoirs