Leidingsystemen voor aanvoervoor drinkwater, verwarming, gas en meer

Drinkwaterhygiëne met Geberit

Drinkwater is onze meest waardevolle natuurlijke hulpbron. We gebruiken en consumeren het elke dag als vanzelfsprekend en rekenen erop dat het van goede kwaliteit is. De bescherming en voorziening van deze kostbare bron is een essentieel aspect van de sanitaire installatie.

Waarom kiezen voor Geberit FlowFit?

Werkstroom

Vereenvoudigde installatie dankzij minder gewicht, minder onzekerheid en meer flexibiliteit.

Water flow

Stromingsgeoptimaliseerde fittingen

Gegevensstroom

Eenvoudig ontwerp met beschikbaarheid van BIM data

Materiaalstroom

Geberit zet zich in voor duurzaamheid en biedt een inzamelservice voor de persindicatoren.

Geberit FlowFit – Geïnstalleerd in één vloeiende beweging

Die zwei Pressbacken in orange und blau machen eine Verwechslung sehr unwahrscheinlich.

Geberit FlowFit heeft slechts twee persbekken nodig voor alle afmetingen. Deze zijn duidelijk gescheiden door kleur (oranje en blauw).

Dezelfde kleuren vind je terug in de persindicatoren van de fittingen. Hierdoor is het bijna onmogelijk om de verkeerde persbek te gebruiken. Hetzelfde geldt voor de vraag of alle fittingen geperst zijn. Omdat de indicatoren tijdens het persen eraf vallen, kun je direct zien welke gebieden al geperst zijn.

Geberit FlowFit brengt niet alleen een revolutionaire verandering teweeg in het installatiegemak, maar verhoogt ook de veiligheid met slimme innovaties.

Ontdek Geberit FlowFit

Waarom kiezen voor Geberit Mepla?

Flexibele aanpassing

Dankzij de goede buigbaarheid van de Mepla buizen kan de installatie flexibel aan de omstandigheden ter plaatse aangepast worden.

Betrouwbaar verpersen

De duidelijk gedefinieerde persbekgeleider zorgt ervoor dat de persbek precies op de juiste plek komt te staan.

Betrouwbare controles

De insteekdiepte van de buis is goed zichtbaar om zekerheid te bieden tijdens de installatie.

Gladde oppervlakte voor minder aanhechting

Het gladde binnenoppervlak van de buizen zorgt voor een goede doorstroming en minimaliseert de aanhechting.

Geberit Mepla - de flexibele allrounder

Het Geberit Mepla meerlaags aanvoersysteem combineert de voordelen van metaal en kunststof. Dit betekent dat u kunt rekenen op snelle voortgang van het werk op de bouwplaats in overeenstemming met alle noodzakelijke normen en voorschriften. Geberit Mepla in een notendop:

  • Flexibel, buigbaar en daarbij vormvast
  • Schoon, veilig en gemakkelijk te verwerken
  • Veilige persverbinding
  • Snelle en veilige overgangen naar andere systemen zoals Geberit Mapress, Geberit PushFit en Geberit FlowFit.

Ontdek Geberit Mepla

Waarom kiezen voor Geberit Mapress?

Bescherming tegen stof en vuil

De persmoffen van de metalen fittingen zijn van bescherm-kappen voorzien. Deze bieden op de bouwplaats bescherming tegen vervuiling en zorgen vanaf het eerste moment voor een hygiënisch schone installatie.

Groot assortiment aan toepassingen

Diverse Geberit Mapress systemen bieden exact passende en economische oplossingen voor de verschillende soorten installaties in de utiliteitsbouw, voor speciale toepassingen en industriële leidinginstallaties.

Hoge materiaal- en systeemveiligheid

De afdichtring wordt bij het persproces in een nauwkeurig gedefinieerde vorm geknepen, waarbij hij de extra energie opneemt om een betrouwbare, permanente dichtheid te bereiken.

Onverperste fittingen herkennen

Naast de persindicator zorgt de afdichtring voor extra veiligheid. Door zijn speciale contour lekken onverperste verbindingen tijdens de druktest. Hierdoor kan toekomstige schade tijdens het gebruik voorkomen worden.

Geberit Mapress - de allrounder

Mapress Koolstofstaal, Mapress Roestvast Staal en Mapress Koper

Geberit Mapress rvs is een veelzijdig leidingsysteem dat aan hoge technische eisen voldoet. In de drinkwatervoorziening, bij complexe industriële toepassingen en in installaties die aan zeer hoge hygiënische eisen moeten voldoen, bijvoorbeeld in ziekenhuizen of laboratoria, toont dit materiaal zijn prestatievermogen op lange termijn.

Geberit Mapress C-staal is de economische oplossing voor gesloten circuits zonder zuurstofaanvoer. Typische toepassingsgebieden zijn verwarmingsinstallaties, koelwatersystemen, zonne-energiesystemen, sprinklerinstallaties, bluswaterleidingen of persluchtnetwerken.

Veel installateurs vertrouwen nog steeds op koper. Geberit Mapress Koper is zeer gemakkelijk te verpersen. Het systeem kan snel en betrouwbaar worden verperst zonder open vuur.

Ontdek meer producten