Installatie- en spoelsystemenvoor voorzetwandinstallatie

Als het gaat om de eenvoudige en veilige installatie van wandhangende wc’s , wastafels , badkamermeubels of douches is het essentieel dat de juiste installatie elementen en afgestemde componenten van Geberit achter de wand zitten. Van de perfect op elkaar afgestemde componenten van onze systemen voor voorwandmontage, zoals Geberit Duofix, Geberit Kombifix, Geberit GIS, inbouw- en opbouwreservoirs, vlotterkranen en spoelventielen, kunt u de volgende oplossingen op maat voor bijna elke installatie voor de muur creëren. Verfijnde, betrouwbare voorzetwandelementen zorgen voor eenvoudige sanitaire installaties in de badkamer.

Waarom kiezen voor een Geberit voorwandinstallatie?

Maximale ontwerpvrijheid

Veelzijdige toepassingen voor gipsplaatconstructies, massieve constructies of prefabricages.

Voordelige installatie

Installatiehulpmiddelen, grotendeels gereedschapsloze installatie en gemakkelijke toegankelijkheid.

Uitzonderlijke kwaliteit

Wandhangende wc's zijn tot 400 kg belasting getest.

Goede voorbereiding

Betrouwbaarheid van materiaal en kosten dankzij de Geberit GIS-/ Duofix calculator.

Geberit Duofix: eenvoudige en universele installatie in droogbouwconstructies

Geberit Duofix installatiesysteem

Gebruikt als systeem of als individueel voorzetwandelement, Geberit Duofix opent een hele nieuwe wereld van ontwerpmogelijkheden voor nieuwbouw en renovaties. Samen met de bijbehorende montagerails en staanders kunnen deze elementen worden gebruikt om complete, dragende voorzetwand- en scheidingswandinstallaties te creëren, inclusief betegelbare lambrisering - en dit alles snel en zonder gereedschap ter plaatse. Hierdoor kunnen elementen vrij geplaatst worden. Dankzij de telescopische technologie kan de hoogte worden aangepast zonder op lengte te snijden. De noppen worden zonder gereedschap in de plafondrail geschroefd en vervolgens in het vloerprofiel geklikt. De draaibare voetplaten past zich automatisch aan schuine daken aan, waardoor installatie zelfs in deze ruimtes eenvoudig is. Er is ook optimale geluidsisolatie tussen de voorwand en de massieve wand.

Ontdek Geberit Duofix

Waarom kiezen voor een Geberit inbouwreservoir?

Gegarandeerde onderdelenzekerheid gedurende 50 jaar

De spoelfunctie van de inbouwreservoirs is voor een lange tijd verzekerd dankzij de beschikbaarheid van reserveonderdelen.

Uitzonderlijke kwaliteit

Het uit één stuk gemaakte, naadloze inbouwreservoir van duurzaam PE-HD is uitvoerig getest op dichtheid.

Eenvoudige en betrouwbare installatie

Beproefde routines en eenvoudige aansluitingen zoals de drinkwateraansluiting zorgen voor een foutloze installatie zonder gereedschap.

Veelzijdige toepassingen

Vrijwel alle toepassingsgebieden en bouwkundige situaties worden afgedekt met behulp van verschillende installatiehoogten.

Geberit inbouwreservoirs De maatstafvoor sanitaire installaties

Geberit Duofix element met Sigma inbouwreservoir

Geberit inbouwreservoirs stellen normen op het gebied van betrouwbaarheid en duurzaamheid, om nog maar te zwijgen van de veilige, flexibele en tijdbesparende installatie. Geberit biedt geschikte producten voor vrijwel elke inbouwsituatie voor een wand . Toegang tot het spoelreservoir is eenvoudig via de serviceopening in de bedieningsplaat. Hierdoor is het ongelooflijk eenvoudig om onderhoudswerkzaamheden uit te voeren of onderdelen te vervangen. Dankzij de 50 jaar gegarandeerde leverbaarheid van onderdelen van Geberit. Kunnen zelfs oude spoelreservoirs worden opgeknapt en uitgerust met waterbesparende spoeltechnologie. De installatie elementen van de inbouwreservoirs zijn gecertificeerd voor brandbeveiliging, geluidsisolatie, vochtbescherming en heeft een solide stalen constructie. De installatie elementen kunnen ook zonder problemen worden gebruikt in prefabricage.

Ontdek onze inbouwreservoirs

Waarom kiezen voor Geberit vlotterkranen en spoelventielen?

Eenvoudig te installeren.

Reken op een eenvoudige, nauwkeurige installatie en uitgebreide instelmogelijkheden voor spoelvolume en prestaties.

Robuust

Vuilafstotend dankzij een waterfilterconcept dat al miljoenen keren is beproefd, zoals bij de vlotterkraan Unifill type 380.

Achterwaartse compatibiliteit

De vlotterkranen en spoelventielen zijn tot 50 jaar achterwaarts compatibel.

Duurzaam

De mogelijkheid om het juiste spoelvolume in te stellen en het gebruik van gerecycled kunststof staan voor een duidelijk streven naar duurzaamheid.

Type 212 het spoelventiel voor alle inbouwreservoirs

Geberit type 212 spoelklep

De Geberit spoelventiel type 212 zit sinds 2022 in alle Geberit Sigma en Omega inbouwreservoirs. Het spoelventiel is perfect afgestemd op het Geberit keramiek om te zorgen voor een optimale spoeling. Het slanke en compacte ontwerp vergemakkelijkt snelle installatie en verwijdering via de serviceopening van het inbouwreservoir. Het spoelvolume kan worden ingesteld op 4, 4,5, 6 en 7,5 liter terwijl het kleine spoelvolume kan worden ingesteld tussen 2 en 4 liter. Het geïntegreerde inregelventiel kan op vijf verschillende niveaus worden ingesteld om overspatten te verminderen.

Ontdek onze vlotterkranen en spoelventielen

Uw voordelen dankzij de geïntegreerde extra elementen

Voeding via het stopcontact

De Geberit Power & Connect Box maakt het eenvoudiger om comfortfuncties te installeren en aan te sluiten op het elektriciteitsnet.

Leiding voor aansluiting watertoevoer

Geschikt voor het achteraf inbouwen van een douchewc, een hygiënespoeling of toegankelijkheidsfuncties.

Scheiding van werkzaamheden

De 'sanitaire' en 'elektrische' beroepen zijn duidelijk gescheiden. De plug & play-functionaliteit kan worden uitgevoerd door een sanitairspecialist, aangezien er geen elektricien nodig is voor de 12 V-aansluitingen.

Eenvoudig achteraf aan te passen

Het is heel eenvoudig om een toilet te vervangen door een douchewc of om achteraf een geurafzuiging, touch-free bedieningsplaat of hygiënespoeling te installeren.

Integreer elektrische aansluitingen vanaf het begin

Geberit Power & Connect box

Het zal niet lang meer duren voordat de mensen die vandaag conventionele toiletten laten installeren, worden overgehaald door de aantrekkingskracht van douchewc's, geurafzuigsystemen, oriëntatieverlichting en afstandsbediende spoelactivering. Als alle noodzakelijke aansluitingen vanaf het begin beschikbaar zijn, zijn er achteraf geen dure ombouwwerkzaamheden nodig.

Dit is waar de Geberit Power & Connect box het eenvoudig maakt om een elektrische aansluiting voor de wc in het installatie element te integreren. Het creëert de perfecte omstandigheden voor verschillende comfort- en extra functies in de badkamer.

Ontdek onze water- en elektriciteitsaansluitingen