Geberit bedieningsplatenKeuze is belangrijk

Bedieningsplaten showroom

Geberit Sigma bedieningsplaten

Het is uw badkamer. Sluit daarom geen compromissen bij de keuze van de bedieningsplaat voor de toiletspoeling. Hetzelfde geldt voor uw tegels, kranen en keramiek. Door de juiste ontwerpopties te selecteren, moeten individuele nuances perfect op elkaar worden afgestemd. De bedieningsplaat geeft niet alleen de finishing touch aan uw badkamer, maar biedt ook comfortfuncties die uw levensstijl echt kunnen verbeteren.

Ervaar de variatie in onze bedieningsplaten showroom en laat u inspireren door de verschillende vormen, kleuren en materialen.

Download de brochure  (9.1 MB)

Flexibel design

iCon badkamerserie met Sigma50 in Betonlook

De bedieningsplaten van Geberit maken niet alleen indruk met hun design, maar inspireren ook met hun veelzijdige functies. Voor elke smaak en behoefte is er een passende bedieningsplaat met bijbehorende opties:

 • Geurzuivering
 • Oriëntatielicht
 • Toiletstickhouder voor inbouwreservoir
 • Touch free spoelactivering
 • Mogelijkheid voor vlakke aansluiting op het betegelde oppervlak
 • Afstandsbediening
 • Met eigen ontwerp of foto

Geberit Sigma70Minimalistische uitstraling

Meer mogelijkheden in één oogopslag

Geberit DuoFresh

Geberit Sigma50 bedieningsplaat met Geberit DuoFresh
Frisse lucht voor iedereen

De DuoFresh geurzuiverende module past op vrijwel alle Geberit Sigma inbouwreservoirs en is daardoor vaak ook achteraf, zonder verbouwing te installeren. De automatische variant is tevens voorzien van een oriëntatielicht en een toiletstickhouder.

Geberit DuoFresh verwijdert nare geurtjes direct bij de bron en voert deze via de toiletpot naar het koolstoffilter achter de bedieningsplaat. Nadat het filter de lucht gezuiverd heeft, blaast een stille ventilator de frisse lucht de ruimte in. De automatische DuoFresh module biedt extra comfort door middel van:

 • Een subtiel oriëntatielicht geeft voldoende licht om u ‘s nachts de weg te wijzen. De naderingssensor zorgt ervoor dat het licht en de geurzuivering automatisch starten en stoppen. De instellingen kunnen eenvoudig via de Geberit Home app worden aangepast.
 • Voor extra frisheid plaatst u een Geberit DuoFresh stick in de houder achter de bedieningsplaat. Het toilet spoelt dan met helder blauw water. Dat is niet alleen aangenaam voor het oog, maar levert ook een schoon toilet op.
Installatie en verbruiksartikelen

Installatie is eenvoudig. De enige vereiste is dat een aansluiting op de 230 V-voeding is gegarandeerd:

 • Met uitzondering van de transformator worden alle componenten via de serviceopening van het inbouwelement gemonteerd. De transformator wordt conform de voorschriften ergens anders opgeborgen - bijvoorbeeld in een inbouwdoos met een serviceopening.
 • De transformator dient bijbesteld te worden.
 • De bedieningsplaten Sigma10, -20, -21, -30 en -50 kunnen met de DuoFresh modulen worden gecombineerd. Plaatst u de module achteraf, vervang dan de oude bedieningsplaat.
 • Dankzij een speciaal mechanisme kan de bedieningsplaat in een handomdraai worden geopend. Dit geeft u gemakkelijk toegang tot het vervangen van verbruiksartikelen.
 • De houder voorde toiletsticks is gemakkelijk toegankelijk via de bedieningsplaat.
 • Ook het keramische honingraatfilter is eenvoudig toegankelijk en te vervangen.
 • De verlichtingsduur en -intensiteit van het oriëntatielicht kan via de Geberit Home app worden aangepast.

Zowel keramische honingraatfilters als de DuoFresh toiletsticks kunnen op elk moment in de Geberit webshop of bij een (online)badkamerspeciaalzaak/installateur worden besteld.

Het beste deel zit achter de wand

Betrouwbaar en veilig zorgt Geberit achter de wand voor een probleemloze werking, maximaal comfort en een maximale levensduur. De bedieningsplaten zijn het enige wat de gebruiker van een inbouwreservoir te zien krijgt. Afhankelijk van de toepassing of onder bijzondere bouwtechnische omstandigheden kunnen verschillende reservoirs en spoelgarnituren worden gebruikt. Om gemakkelijker te kunnen bepalen welke Geberit bedieningsplaten bij welke reservoirs passen, hebben ze een gezamenlijke “familienaam”: Sigma, Omega of Delta.

Geberit spoelsysteem Sigma

Geberit Sigma inbouwreservoir met bedieningsplaten

Video's

Geberit DuoFresh module

De geurfilter en toiletstickhouder zijn eenvoudig te breiken via de bedieningsplaat.

Keuze is belangrijk

Laat u inspireren door de verschillende materialen, kleuren en designs.

Zo eenvoudig werkt Geberit DuoFresh

Geniet eenvoudig van een stankvrij toilet.

Technische informatiete vinden in de Product Catalogus