Touch-free wc-spoeling | geberit.nl

Hygiënisch en schoon Touch-free doorspoelen

Touch-free Geberit bedieningsplaat Sigma80

Hygiëne dankzij elektronica. Recente onderzoeken tonen aan: Steeds minder badkamergebruikers willen de wc-spoeling met de hand bedienen - de trend is contactloze bediening van de wc. Geberit speelt in op deze toenemende vraag met touch-free bedieningsplaten die de spoeling activeren via infraroodsensoren. Hiervoor is er een stroomaansluiting achter het toilet noodzakelijk. Maar ook dat wordt steeds meer de standaard.

De touch-free bedieningsplaten zijn bijzonder hygiënisch en eenvoudig schoon te maken. Ze werken zonder op een knop te drukken of aan te raken. Het oppervlak is gemaakt van fijn glas en is sensorgestuurd. Als u het toilet nadert, geven twee lichtbalken de positie van de spoelknoppen aan, een waterbesparende grote en kleine spoeling.

Bedieningsplaten

Zet de volgende stap Bekijk de verschillende mogelijkheden en ontwerp uw droombadkamer:

Badkameradvies


Ontdek welke producten bij uw ideale badkamer passen.

Contactformulier


Heeft u vragen? Vul het contactformulier in, dan helpen we u graag verder.

Nieuwsbrief


Via onze nieuwsbrief houden we u graag op de hoogte van het laatste nieuws en geven we u waardevolle tips voor meer comfort in de badkamer.

3D Badkamerplanner


Gebruik de 3D-planner om uw badkamer online te ontwerpen. Sla uw ontwerp op en laat uw badkamerspecialist of installateur ernaar kijken zodat zij uw droombadkamer kunnen realiseren.

Producten voor meer schoonmaakgemak in de badkamer