Geberit inbouwreservoirsDe maatstaf voor spoeltechniek

De klassieker van de moderne badkamerinstallatie

Geberit inbouwreservoir voor achter de wand

Geberit inbouwreservoirs zijn de klassiekers onder de moderne badkamerinstallaties en worden al meer dan 50 jaar wereldwijd miljoenen keren geïnstalleerd. Ze staan bekend om hun spreekwoordelijke betrouwbaarheid. Elk inbouwreservoir wordt vóór levering op lekkage getest.

De 50 jaar gegarandeerde beschikbaarheid van reserveonderdelen biedt langdurige zekerheid op alle vervangbare mechanische onderdelen van het inbouwreservoir en de bedieningsplaat. Uitgesloten zijn de specifieke functies van elektronische producten (bijv. Hygiene Flush of DuoFresh).

Het spoelvolume van het Geberit Sigma inbouwreservoir 12 cm kan worden beperkt tot 4,5 liter. Hij is dus voorbeeldig op het gebied van waterverbruik en scoort consequent hoog op het Water Efficiency Label.

Voorbereid op de toekomst van de badkamer

Geberit inbouwreservoir is voorbereid op de toekomst

De Geberit installatie-elementen voor wc's zijn voorzien van een mantelbuis voor de wateraansluiting van Geberit AquaClean douchewc's. Hierdoor kunt u de Geberit AquaClean – de wc die met water reinigt – ook achteraf inbouwen. Enkele installatie-elementen voor wc's zijn ook uitgerust voor de geurafzuiging Geberit DuoFresh, die luchtjes direct in de wc-keramiek opneemt en elimineert.

Ruime keus aan mogelijkheden

Bij de betrouwbare Geberit installatie-elementen voor inbouw in de muur heeft u een ruime keus aan mogelijkheden. Deze installatie-elementen zijn verkrijgbaar in drie verschillende inbouwhoogtes. De spoelactivering is van voren te bedienen en bij lagere inbouwhoogtes ook van boven. Om er zeker van te kunnen zijn dat alles past, dragen de Geberit bedieningsplaten dezelfde naam als de bijpassende inbouwreservoirs.

Geberit Sigma inbouwreservoir

Geberit Sigma inbouwreservoir

  • Bouwhoogte 112 cm
  • Bediening van voren
  • Verkrijgbaar als barrièrevrije of in hoogte verstelbare versie
  • Geurzuivering (circulatielucht/afvoerlucht)
  • Geschikt voor de Geberit bediening op afstand
Geberit Omega inbouwreservoir

Geberit Omega inbouwreservoir

  • Te verkrijgen in verschillende inbouwhoogten van 112 cm, 98 cm en 82 cm
  • Bediening van voren
  • Extra bedieningsmogelijkheid van boven bij de inbouwhoogten 82 cm en 98 cm
  • Bijzonder kleine bedieningsplaten
  • Geschikt voor de Geberit bediening op afstand
Geberit hygiënespoeling

DRINKWATERHYGIËNE IN HET INBOUWRESERVOIR

De Geberit hygiënespoeling die is geïntegreerd in het inbouwreservoir zorgt voor hygiëne van drinkwater zonder extra ruimte in te nemen. Het is een ideale oplossing als de vereiste installatielocatie al een toilet heeft. De hygiënespoeling is beschikbaar voor de Geberit GIS- en Duofix-installatiesystemen in elke bouwsituatie.

Installatievideo geïntegreerde hygiënespoeling

De Geberit interval sanitair spoelunit kan eenvoudig worden geïnstalleerd in elk Geberit Sigma inbouwreservoir 12 cm

HYGIËNISCHE SPOELING ACHTERAF AANPASSEN

Om de drinkwaterkwaliteit op peil te houden, biedt de Geberit Interval Hygiëne Spoelmodule een kosteneffectieve en ruimtebesparende oplossing. Het zorgt voor koudwaterverversing en kan in slechts enkele eenvoudige stappen in elk Geberit Sigma inbouwreservoir 12 cm worden geïnstalleerd of achteraf worden ingebouwd.

De Geberit hygiënespoelmodule Interval kan eenvoudig worden geïnstalleerd in elk Sigma inbouwreservoir van 12 cm.

Retrofit hygiënespoeling

De Geberit Interval hygiënespoelmodule biedt een voordelige en ruimtebesparende oplossing voor het behoud van de drinkwaterkwaliteit. Hij zorgt voor de uitwisseling van koud water en kan in een paar stappen in elk Geberit Sigma inbouwreservoir 12 cm worden geïnstalleerd of achteraf worden ingebouwd.

Technische informatieTe vinden in Product Catalogus