Geberit AquaClean Experience CenterAlleen op afspraak te bezoeken

Kom Geberit AquaClean ervarenin ons Experience Center!

Persoonlijk adviesgesprek

Als het gaat om persoonlijke hygiëne, heeft iedereen zijn eigen persoonlijke voorkeuren en wensen. Daarom nodigen we u van harte uit om Geberit AquaClean zelf te ervaren in een ontspannen sfeer en zonder enige verplichting.

In ons Geberit AquaClean Experience Center heeft u de mogelijkheid om volledig en persoonlijk advies te ontvangen over alle Geberit AquaClean modellen. U kunt deze douchewc’s bezichtigen in onze showroom en ze vergelijken. Heeft u twijfels over welke model het beste bij u past? Kom de verschillende modellen ervaren op het gastentoilet. Tevens staat het AquaClean Team altijd voor u klaar om met u mee te denken en uw vragen te beantwoorden. Voor aankopen kunt u terecht bij een Geberit AquaClean verkooppunt.

Maak een afspraak

U bent van harte welkom voor een bezoek aan ons Geberit AquaClean Experience Center. Wij werken uitsluitend op afspraak. Wilt u het Experience Center bezoeken? Vul het onderstaande formulier in, dan nemen wij zo snel mogelijk contact met u op. Het AquaClean Experience Center is geopend op maandag t/m vrijdag van 08:30 tot 17:00.

Komt u langs zonder afspraak, dan kunnen wij uw bezoek helaas niet honoreren.

Bezoekadres:
Geberit B.V.
Fultonbaan 15
3439 NE Nieuwegein
Telefoon: 030 605 77 00
E-mail: aquaclean.nl@geberit.com

Aanhef*
Voornaam*

Achternaam*

Straatnaam en huisnummer*

Postcode*

Plaats*

E-mailadres*

Telefoonnummer*

Opmerkingen

Geberit B.V. zal het eerder door u opgegeven e-mailadres gebruiken om u in de toekomst per e-mail te informeren over eigen soortgelijke aanbiedingen. U kunt te allen tijde bezwaar maken tegen dit gebruik door contact op te nemen met Geberit B.V., in het bijzonder via de in het impressum vermelde contactgegevens, zonder dat hiervoor andere kosten in rekening worden gebracht dan de transmissiekosten volgens de basistarieven.