Geberit cursusafvoertechniek hemelwater

regen, sneeuw, hagel:alles altijd onder controle

In Nederland hebben we elke maand te kampen met zo’n 40 tot 80 uur regen. Om ervoor te zorgen dat al die neerslag op de juiste (en veilige) wijze van onze daken wordt afgevoerd, moeten afvoerinstallaties voor hemelwater van gebouwen voldoen aan de norm NEN 3215. Deze norm geldt voor zowel traditionele als onderdruk- of UV-systemen, zoals het Geberit Pluvia systeem. Als hulpmiddel om aan de eisen van de NEN 3215 te voldoen, is de richtlijn NTR 3216 opgesteld. In deze cursus zetten we daarom deze belangrijke richtlijn centraal.

Inhoud cursus
We geven je inzicht in de NTR 3216 richtlijn met betrekking tot hemelwaterafvoer. Want door die te volgen kun je een installatie ontwerpen die aan alle eisen van de NEN 3215 voldoet. Daarnaast behandelen we ook noodoverstorten, met als uitgangspunt de NEN-EN 1991-1-3+C1. We sluiten de cursus af met een demonstratie van het Geberit Pluvia systeem, uiteraard geheel volgens de geldende normen. Deze demonstratie vindt plaats bij een installatie die opgebouwd is met een transparant leidingsysteem. Zo zie je beter dan ooit de precieze werking van zowel een traditioneel systeem als het Geberit Pluvia systeem.

Tip: neem de publicatie NTR 3216 mee naar deze cursus. Als je deze nog niet hebt dan kun je hem bestellen bij ISSO in Rotterdam via deze link.

DoelgroepOntwerpers, projectleiders en montage-inspecteurs van hemelwaterafvoersystemen, Technische (onderhouds)dienst
DoelstellingOntwerpen en berekenen van hemelwaterafvoersystemen gebaseerd op traditionele en Geberit Pluvia systemen conform NEN 3215.
KostenDeelname is gratis
Duur1 dag, aanvang: 09.00 uur
PlaatsInformatiecentrum te Nieuwegein, adres: Fultonbaan 15

Aanmeldformulier

Bedrijfsnaam*

Postadres*

Postcode*

Plaats*

Telefoonnummer*

E-mail*

Datum*
Persoon 1
Voorletters + achternaam cursist*

Functie*

E-mail*

Persoon 2
Voorletters + achternaam

Functie

E-mail

Geberit B.V. zal het eerder door u opgegeven e-mailadres gebruiken om u in de toekomst per e-mail te informeren over eigen soortgelijke aanbiedingen. U kunt te allen tijde bezwaar maken tegen dit gebruik door contact op te nemen met Geberit B.V., in het bijzonder via de in het impressum vermelde contactgegevens, zonder dat hiervoor andere kosten in rekening worden gebracht dan de transmissiekosten volgens de basistarieven.