geberit cursusAfvoertechniek Vuilwater

voor iedereen die zichzelfde hoogste eisen stelt

De afvoer van huishoudelijk afvalwater en hemelwater moet voldoen aan strenge eisen. Deze eisen zijn vastgelegd in de norm NEN 3215 in het Bouwbesluit. Als hulpmiddel om aan deze eisen te voldoen is richtlijn NTR 3216 in het leven geroepen. Deze richtlijn is een goede leidraad voor het ontwerpen van een installatie die voldoet aan de norm. Wij zetten zowel de actuele norm als richtlijn centraal in deze cursus.

Inhoud cursus
Onze cursus afvoertechniek vuilwater leert je hoe je vuilwatersystemen ontwerpt. Ook het juist berekenen van de toe te passen diameters komt aan bod. De cursus vindt plaats in ons kenniscentrum in Nieuwegein. Daar hebben wij alles in huis om praktijksituaties realistisch na te bootsen. Zo hebben wij een unieke afvoertoren met daarin een transparant afvoerleidingsysteem gebouwd. Hierdoor zie je precies hoe het afvoerwater zich in de leidingen gedraagt. En vaak is dat compleet anders dan je denkt. De werking van verschillende afvoersystemen demonstreren wij dan ook bij onze afvoertoren.

Tip: neem de publicatie NTR 3216 mee naar deze cursus. Als je deze nog niet hebt dan kun je hem bestellen bij ISSO in Rotterdam via deze link.

DoelgroepOntwerpers, projectleiders en montage-inspecteurs van vuilwater afvoersystemen, BIM modelleurs, rioolinspectiediensten.
DoelstellingOntwerpen en berekenen van vuilwater afvoersystemen gebaseerd op de eisen gesteld in de NEN 3215.
KostenDeelname is gratis.
Duur1 dag, aanvang: 09.00 uur.
PlaatsInformatiecentrum te Nieuwegein, adres: Fultonbaan 15

Aanmeldformulier

Bedrijfsnaam*

Postadres*

Postcode*

Plaats*

Telefoonnummer*

E-mail*

Datum*
Persoon 1
Voorletters + achternaam cursist*

Functie*

E-mail*

Persoon 2
Voorletters + achternaam

Functie

E-mail

Geberit B.V. zal het eerder door u opgegeven e-mailadres gebruiken om u in de toekomst per e-mail te informeren over eigen soortgelijke aanbiedingen. U kunt te allen tijde bezwaar maken tegen dit gebruik door contact op te nemen met Geberit B.V., in het bijzonder via de in het impressum vermelde contactgegevens, zonder dat hiervoor andere kosten in rekening worden gebracht dan de transmissiekosten volgens de basistarieven.