Geberit cursusAquaClean hands-on

Maak een groot verschilop het kleinste kamertje

De Geberit AquaClean douchewc wint nog steeds aan populariteit. Steeds vaker krijgen installateurs de vraag of zij een traditioneel toilet kunnen vervangen voor een toilet dat reinigt met water. Natuurlijk wil je geen nee aan je klanten verkopen. En wil je op de hoogte zijn van alle ins en outs van de douchewc. Speciaal daarom hebben wij deze hands-on cursus opgezet.

Inhoud cursus
Natuurlijk praten we je helemaal bij over wat de douchewc zo bijzonder maakt. We laten je zien welke functies er zijn en uit welke modellen er gekozen kan worden. Daarnaast delen we de beste verkoopargumenten met je, waarmee je jouw klanten kunt uitleggen wat de voordelen van een douchewc zijn. Een douchewc is overigens niet alleen aantrekkelijk voor hen, maar ook voor jou als monteur. We laten je met een rekenmodel graag zien dat het installeren van een douchewc winstgevender kan zijn dat het plaatsen van een standaard toilet.

Heb je deelgenomen aan deze cursus, dan krijg je een certificaat van deelname en mag je jezelf Geberit AquaClean montagespecialist noemen. En dat komt met een aantal voordelen:

  • Je wordt door ons actief gepromoot als Geberit AquaClean montagespecialist op o.a. social media, beurzen en onze website;
  • Je onderscheidt jezelf t.o.v. collega’s omdat je alle kennis van AquaClean douchewc’s hebt;
  • Je krijgt een Geberit AquaClean promotiepakket met daarin o.a. een t-shirt en sticker voor op je bestelbus;
  • Daarnaast stellen wij teksten, foto’s en video’s ter beschikking die je kunt gebruiken als eigen promotiemateriaal, bijvoorbeeld in brochures.
DoelgroepServicemonteurs, installateurs.
KostenDeelname is gratis.
Duur1 dag, aanvang: 09.00 uur.
PlaatsInformatiecentrum te Nieuwegein, adres: Fultonbaan 15.

Aanmeldformulier

Bedrijfsnaam*

Postadres*

Postcode*

Plaats*

Telefoonnummer*

E-mail*

Datum*
Persoon 1
Voorletters + achternaam cursist*

Functie*

E-mail*

Persoon 2
Voorletters + achternaam

Functie

E-mail

Geberit B.V. zal het eerder door u opgegeven e-mailadres gebruiken om u in de toekomst per e-mail te informeren over eigen soortgelijke aanbiedingen. U kunt te allen tijde bezwaar maken tegen dit gebruik door contact op te nemen met Geberit B.V., in het bijzonder via de in het impressum vermelde contactgegevens, zonder dat hiervoor andere kosten in rekening worden gebracht dan de transmissiekosten volgens de basistarieven.