Geberit cursusBadkamer Installatie cursus

Als zelfstandige sta je erbij ons nooit alleen voor

De tijd dat je je als installateur van sanitair voorzieningen alleen bezighield met het installeren en onderhouden van badkamerkeramiek is voorbij. Vandaag verwachten klanten meer van je. Dat je bijvoorbeeld verstand hebt van de constructie waar het toilet tegenaan geplaatst moet worden. Van afvoertechniek. En het waterdicht maken van de badkamer. Dat alles -en meer- komt aan bod in onze basistraining voor zelfstandigen.

Inhoud cursus
Niets is realistischer dan de praktijk. Daarom zetten we de praktijk centraal. Zo hebben wij in ons kenniscentrum bijvoorbeeld een voorbeeldbadkamer en een halfhoge wand opgebouwd. Hier geven we antwoord en inzicht op vragen over zaken als wandconstructies, afvoertechnieken en waterdichtheid. Ook behandelen we hier het Geberit assortiment, zodat je na de cursus vragen van klanten beter kunt beantwoorden. Daarnaast geven we je een demonstratie bij onze unieke afvoertoren. Deze bestaat uit een transparant rioolleidingsysteem, zodat je precies ziet wat er kan gebeuren bij foutief gemonteerde rioleringsleidingen.

DoelgroepZelfstandige professionals (zzp'er).
DoelstellingCursisten bekend maken met het functioneren en monteren van de verschillende Geberit producten, met name de sanitairsystemen.
KostenDeelname is gratis.
Duur1 dag, aanvang: 09.00 uur.
PlaatsInformatiecentrum te Nieuwegein, adres: Fultonbaan 15.

Aanmeldformulier

Bedrijfsnaam*

Postadres*

Postcode*

Plaats*

Telefoonnummer*

E-mail*

Datum*
Persoon 1
Voorletters + achternaam cursist*

Functie*

E-mail*

Persoon 2
Voorletters + achternaam

Functie

E-mail

Geberit B.V. zal het eerder door u opgegeven e-mailadres gebruiken om u in de toekomst per e-mail te informeren over eigen soortgelijke aanbiedingen. U kunt te allen tijde bezwaar maken tegen dit gebruik door contact op te nemen met Geberit B.V., in het bijzonder via de in het impressum vermelde contactgegevens, zonder dat hiervoor andere kosten in rekening worden gebracht dan de transmissiekosten volgens de basistarieven.