Geberit cursusExcellent Retail

Het vernieuwen van je badkamer zou een feestje moeten zijn. Echter komen er veel disciplines bij deze werkzaamheden samen. Om al deze facetten goed te laten verlopen heeft Geberit deze cursus voor u samengesteld.

Inhoud cursus

Deze cursus is speciaal samengesteld voor degene die werkzaam is in de retail (showroom). Dat wil zeggen voor (sanitair)verkopers, badkamer ontwerpers, orderverwerkers en, niet te vergeten, de monteurs. Bij voorkeur gezamenlijk. Alle stappen in dit traject zijn belangrijk, maar nog belangrijker is dat deze stappen op elkaar afgestemd zijn. Waar moet je op letten met je badkamerontwerp ? Welke oplossingen heeft Geberit ? Welke voordelen hebben andere keuzes van het sanitair ? Hoe zit het met eventuele aanpassingen op het bestaande afvoersysteem ?

DoelgroepMedewerkers in de retail (showroom)
DoelstellingInzichtelijk maken wat alle stappen in het verbouwtraject zijn en waar je op moet letten bij het maken van keuzes.
KostenDeelname is gratis
Duur1 dag, aanvang: 09.00 uur
PlaatsInformatiecentrum te Nieuwegein, adres: Fultonbaan 15

Aanmeldformulier

Bedrijfsnaam*

Postadres*

Postcode*

Plaats*

Telefoonnummer*

E-mail*

Datum*
Persoon 1
Voorletters + achternaam cursist*

Functie*

E-mail*

Persoon 2
Voorletters + achternaam

Functie

E-mail

Geberit B.V. zal het eerder door u opgegeven e-mailadres gebruiken om u in de toekomst per e-mail te informeren over eigen soortgelijke aanbiedingen. U kunt te allen tijde bezwaar maken tegen dit gebruik door contact op te nemen met Geberit B.V., in het bijzonder via de in het impressum vermelde contactgegevens, zonder dat hiervoor andere kosten in rekening worden gebracht dan de transmissiekosten volgens de basistarieven.