Geberit cursusLegionella Praktijk

Veilige installaties monteren?Dat is bij ons gewoon te leren

Of je nu degene bent die de drinkwaterinstallatie ontwerpt, aanlegt of hem beheerst: drinkwaterhygiëne is een gezamenlijke verantwoordelijkheid. Daarom is deze cursus geschikt voor zowel ontwerpers, monteurs als ook onderhoudsmedewerkers van installaties. Wij leren hen hoe de kwaliteit van het drinkwater in onze installaties gewaarborgd kan worden.

Inhoud cursus
We leren je hoe je legionella veilige drinkwaterinstallaties monteert. Een belangrijk onderwerp daarbij is het belang van doorstromend aan te sluiten, zodat je voorkomt dat water te lang stilstaat in leidingen. Ook is er volop aandacht voor het vermijden van hotspots, oftewel veelvoorkomende probleemlocaties in leidingen. We leren je daarom hoe je warme en koude drinkwaterleidingen juist moet aanleggen. Ook het schoon werken op de bouwplaats komt aan bod. Houd je je bezig met het ontwerpen van installaties? Dan krijg je inzicht in de nodige maatregelen die je moet treffen om de installatie legionella veilig te maken. Ook wordt naar het gebruik/onderhoud van de installatie gekeken.

Deze cursus wordt afgesloten met een praktijkgedeelte waarin we meerdere leidingsystemen behandelen.

DoelgroepMonteurs,werkvoorbereiders en technische (onderhouds)dienst.
DoelstellingInstallatietips en inzicht verschaffen hoe een legionella veilige installatie geïnstalleerd dient te worden.
KostenDeelname is gratis
Duur1 dag, aanvang: 09.00 uur
PlaatsInformatiecentrum te Nieuwegein, adres: Fultonbaan 15

Aanmeldformulier

Bedrijfsnaam*

Postadres*

Postcode*

Plaats*

Telefoonnummer*

E-mail*

Datum*
Persoon 1
Voorletters + achternaam cursist*

Functie*

E-mail*

Persoon 2
Voorletters + achternaam

Functie

E-mail

Geberit B.V. zal het eerder door u opgegeven e-mailadres gebruiken om u in de toekomst per e-mail te informeren over eigen soortgelijke aanbiedingen. U kunt te allen tijde bezwaar maken tegen dit gebruik door contact op te nemen met Geberit B.V., in het bijzonder via de in het impressum vermelde contactgegevens, zonder dat hiervoor andere kosten in rekening worden gebracht dan de transmissiekosten volgens de basistarieven.