Geberit cursusLegionella preventie (online)

Neem de tijd voorDrinkwaterkwaliteit

In Nederland hebben we de luxe dat we vanuit het Drinkwaterbedrijf prima kwaliteit drinkwater geleverd krijgen. Die hoge waterkwaliteit, die wil je natuurlijk behouden in je drinkwaterinstallaties. Dat kan alleen als deze voldoen aan de allerhoogste hygiënerichtlijnen. En als alle betrokken partijen hun verantwoordelijkheid nemen en samenwerken aan Legionella beheersbare drinkwaterinstallaties. In deze cursus leer je hoe dat in zijn werk gaat.

Inhoud cursus
Deze online training bestaat uit vier blokken die elk ongeveer een uur duren. We starten bij de basis, namelijk door je uit te leggen wat legionella is. Daarna laten we je zien hoe de groei van deze bacterie beperkt kan worden. Dat doen we onder andere door je inzicht te geven in veelvoorkomende probleemlocaties in leidingen (ook wel hotspots genoemd). Ook leren we je met welke leidingmaterialen je een juiste drinkwaterinstallatie kunt realiseren die voldoet aan de NEN 1006 norm waarnaar het Bouwbesluit verwijst.

In de cursus delen we diverse praktijkvoorbeelden en beeldmateriaal met je. Hierdoor wordt de theorie en praktijk direct concreet. Uiteraard is er ook ruimte voor het stellen van vragen.

DoelgroepOntwerpers, adviseurs, inspecteurs en werkvoorbereiders.
DoelstellingInzicht verkrijgen in het ontwerpen en installeren van een verantwoorde, hygiënische drinkwaterinstallatie.
KostenDeelname is gratis.
Duur4 blokken van een uur met voldoende pauzes, aanvang 9.00 uur.
PlaatsOnline.

Aanmeldformulier

Bedrijfsnaam*

Functie*

Aanhef
Datum*
Voorletters + achternaam cursist*

Postadres*

Postcode*

Plaats*

Telefoonnummer*

E-mail*

Geberit B.V. zal het eerder door u opgegeven e-mailadres gebruiken om u in de toekomst per e-mail te informeren over eigen soortgelijke aanbiedingen. U kunt te allen tijde bezwaar maken tegen dit gebruik door contact op te nemen met Geberit B.V., in het bijzonder via de in het impressum vermelde contactgegevens, zonder dat hiervoor andere kosten in rekening worden gebracht dan de transmissiekosten volgens de basistarieven.