Geberit cursusScheepsbouw & industrie

Omdat complexook makkelijk kan

Vooral in gespecialiseerde marktsegmenten zoals de scheepsbouw en industrie wordt een grote verscheidenheid aan leidingsystemen toegepast. Wij zien dat deze installaties vaak veel tijd en geld kosten. Omdat dit niet nodig is bieden wij cursussen voor aan- en afvoer van water, chemische stoffen, perslucht, technische gassen en olie aan. Hierin leer je hoe je de leidingsystemen goed, eenvoudig, schoon, veilig en snel kunt aanleggen. En wat de juiste materiaalkeuze is of hoe je ze kunt repareren met de juiste producten en gereedschappen.

Inhoud cursus
Bij Geberit hebben we enorm veel kennis en ervaring in verschillende industrieën en scheepsbouw. Onze meest gebruikte producten zijn Geberit Mapress, Mepla en PE-afvoerleidingen. Maar ook ons nieuwste leidingsysteem FlowFit kenmerkt zich door unieke eigenschappen. Deze krijgen dan ook de nodige aandacht in de cursus Scheepsbouw & Industrie. Zo laten we je zien dat je met onze leidingsystemen letterlijk alles kunt maken, waardoor je kosten en tijd bespaart in voorbereiding, uitvoering en onderhoudswerkzaamheden. Ook spoedreparaties of modificaties die vragen om snel handelen kun je met Geberit aan.

De cursus wordt afgesloten met een (kort) praktijkdeel waarin je ervaart hoe je de systemen snel, schoon en betrouwbaar kunt verwerken.

Ben je geïnteresseerd in deelname aan deze cursus? Neem dan contact op met je Geberit accountmanager.

DoelgroepScheepswerven, (industriële-)adviseurs, installateurs, ontwerpers en scheepswerktuigkundigen, technische dienst.
DoelstellingInzicht in en mogelijkheden voor de aanleg van een goede en betrouwbare installatie aan boord van schepen en in de industrie. Laten ervaren hoe snel, schoon en universeel leidinginstallaties toegepast kunnen worden.
KostenDeelname is gratis.
Duur1 dag, aanvang: 09.00 uur
PlaatsInformatiecentrum te Nieuwegein, adres: Fultonbaan 15.