Geberit cursusMontagetechniek PE vuil- en hemelwater

Als de hoogste kwaliteitook jouw norm is

Gebouwen krijgen elk jaar duizenden liters water te verwerken. Van buitenaf, door bijvoorbeeld neerslag. En van binnenuit, in de vorm van drinkwater en afvalwater. Om te zorgen dat het afvoeren van al dat water goed verloopt is in het Bouwbesluit de norm NEN 3215 opgesteld: Gebouwriolering en buitenriolering binnen de perceelgrenzen. De richtlijn NTR 3216 is een toelichting op deze norm en gaat in op de praktische kant. Zoals bepalingsmethoden voor de afvoercapaciteit, water- en luchtdichtheid en afstand van de dakuitmondingen. Deze cursus brengt het ontwerpen van afvoersystemen en de praktische uitvoeringen van de installatie samen.

Inhoud cursus
In deze cursus hebben draait het om het vakbekwaam installeren van afvoersystemen die voldoen aan de richtlijn NTR 3216. Er is volop aandacht voor de praktijk. Zo ga je onder andere aan de slag met het verwerken en monteren van Geberit PE afvoermateriaal (spiegel/elektrolassen). Daarnaast geven we je een demonstratie bij onze afvoertoren. Hierin is een transparant afvoerleidingsysteem gebruikt, zodat je precies ziet hoe ons afvoerwater zich gedraagt en wat de gevolgen zijn bij foutieve ontwerpen/montage. Ook bespreken we de werking van Geberit Pluvia, inclusief de juiste montage hiervan. Uiteraard gevolgd door een demonstratie bij onze afvoertoren.

DoelgroepMonteurs, projectleiders, onderhoudsmedewerkers en montage-inspecteurs.
DoelstellingHet vakbekwaam installeren van afvoersystemen die voldoen aan de NTR 3216.
KostenDeelname is gratis.
Duur1 dag, aanvang: 09.00 uur.
PlaatsInformatiecentrum te Nieuwegein, adres: Fultonbaan 15.

Aanmeldformulier

Bedrijfsnaam*

Postadres*

Postcode*

Plaats*

Telefoonnummer*

E-mail*

Datum*
Persoon 1
Voorletters + achternaam cursist*

Functie*

E-mail*

Persoon 2
Voorletters + achternaam

Functie

E-mail

Geberit B.V. zal het eerder door u opgegeven e-mailadres gebruiken om u in de toekomst per e-mail te informeren over eigen soortgelijke aanbiedingen. U kunt te allen tijde bezwaar maken tegen dit gebruik door contact op te nemen met Geberit B.V., in het bijzonder via de in het impressum vermelde contactgegevens, zonder dat hiervoor andere kosten in rekening worden gebracht dan de transmissiekosten volgens de basistarieven.