Geberit cursusservice sanitair

Geberit sanitairat your service

Steeds meer mensen en bedrijven kiezen voor kwalitatief hoogwaardige sanitairproducten Voor de wand omdat dit bijdraagt aan een luxe-uitstraling. Achter de wand omdat dit onderhoud vermindert of versimpeld. Er wordt daarom steeds vaker voor Geberit producten gekozen. In deze cursus geven wij je inzicht in de werking van een groot aantal van onze producten. Met die kennis kun jij je als (service)monteur onderscheiden.

Inhoud cursus
Deze cursus is een echte praktijkcursus. Het monteren, demonteren en functioneren van verschillende Geberit producten passeren de revue. Van inbouw- en opbouwreservoirs tot voorzetwandsystemen en van armaturen, infrarood- en pneumatische sturingen, sifons en douchevloeren tot de Geberit AquaClean douchewc’s. In onze praktijkruimte ga je zelf aan de slag. Hierdoor krijg je inzicht én behendigheid.

DoelgroepServicemonteurs, monteurs van technische diensten, installateurs, onderhoudsmedewerkers.
DoelstellingCursisten bekend maken met het functioneren en monteren van de verschillende Geberit producten, met name de sanitairsystemen.
KostenDeelname is gratis.
Duur1 dag, aanvang: 09.00 uur
PlaatsInformatiecentrum te Nieuwegein, adres: Fultonbaan 15.

Aanmeldformulier

Bedrijfsnaam*

Postadres*

Postcode*

Plaats*

Telefoonnummer*

E-mail*

Datum*
Persoon 1
Voorletters + achternaam cursist*

Functie*

E-mail*

Persoon 2
Voorletters + achternaam

Functie

E-mail

Geberit B.V. zal het eerder door u opgegeven e-mailadres gebruiken om u in de toekomst per e-mail te informeren over eigen soortgelijke aanbiedingen. U kunt te allen tijde bezwaar maken tegen dit gebruik door contact op te nemen met Geberit B.V., in het bijzonder via de in het impressum vermelde contactgegevens, zonder dat hiervoor andere kosten in rekening worden gebracht dan de transmissiekosten volgens de basistarieven.