Know-how InstalledBetrouwbare oplossingen

Innovatieve systeemtechniek voor professionele sanitaire installaties

Wie systemen van Geberit toepast, kiest daarmee voor zekerheid. Geberit beheerst de kunst producten te ontwikkelen die perfect aansluiten op de dagelijkse praktijk. Bij elke nieuwe of verdere ontwikkeling vallen wij terug op onze kennis en ervaring.

Daarnaast zijn onze ingenieurs en productdesigners telkens weer te vinden op bouwplaatsen, bij installateurs en ontwerpers. Op deze manier komen zij erachter of een idee werkelijk zinvol zou kunnen zijn. In onze producten wordt dus de Know-how van onze marktpartners geïntegreerd. Oftewel Know-how Installed.

Cursussen

Wij zijn ervan overtuigd dat kennis vermenigvuldigd wordt door deze te delen. We stellen onze Know-how dan ook graag ter beschikking aan u. Een goed product verdient tenslotte een vakkundige installatie, een mening die door de overheid wordt gedeeld. Niet voor niets zijn er normen en richtlijnen waaraan we ons moeten houden. Naast het delen an kennis is ons doel om de eisen in het Bouwbesluit en de daarbij behorende normen te verduidelijken.

Bekijk de Geberit cursussen