Weer verliefd op je badkamer

Dit seizoen

Geberit AquaClean Mera douchewc

Op 23 oktober is tijdens de vtwonen-uitzending de make-over van het gastentoilet te bewonderen. Benieuwd naar het eindresultaat en hoe u thuis ook eenvoudig van extra comfort kunt genieten? Kijk dan op zondag 23 oktober vanaf 19.30 uur naar vtwonen Weer Verliefd Op Je Huis op SBS6.

Win een AquaClean douchewc t.w.v. €5.750,-!

Via vtwonen.nl maakt u kans op het winnen van een Geberit AquaClean Mera Comfort douchewc. Deze luxe wc reinigt uw onderlichaam met warm water en zorgt de hele dag voor een schoon gevoel. Ga naar de website en doe direct mee!

Meer informatie over Geberit AquaClean Mera
Bezoek het Geberit AquaClean Experience Center

Vorig seizoen

Eddie en Bas

Op 3 april hebben wij de badkamer van Eddie en Bas een make-over gegeven. De basis van de badkamer was goed, maar de ruimte voldeed niet volledig aan hun wensen en behoeften. Met een paar aanpassingen genieten de heren nu van bijvoorbeeld meer comfort, schoonmaakgemak en persoonlijke hygiëne. Ontdek hieronder welke producten voor de uitzending van vtwonen weer verliefd op je huis gebruikt zijn.

Het resultaat van de make-over

vtwonen Oss_ Geberit ONE met AquaClean douchewc
vtwonen_Geberit ONE wastafel met spiegelkast met ComfortLight
vtwonen_Geberit AquaClean Mera douchewc

De producten Geberit ONE spiegelkast met ComfortLight

Geberit ONE spiegelkast met ComfortLight

De badkamer van Eddie en Bas heeft geen raam. Daarom is goede verlichting erg belangrijk. Het geïntegreerde verlichtingsconcept is één van de hoogtepunten van de Geberit ONE spiegelkasten. De vier sferen zijn perfect op elkaar afgestemd en zorgen voor een authentiek spiegelbeeld zonder schaduwen te creëren. De verlichting is traploos dimbaar en intuïtief te bedienen aan de onderzijde van de spiegelkast. Het heldere licht is automatisch koeler, het zachtere licht warmer.

De spiegelkast is tevens te bedienen via de Geberit Home app. Instellingen kunnen eenvoudig worden aangepast en u kunt een tijdschakelaar activeren.

In de uitzending: Geberit ONE spiegelkast met ComfortLight 75cm, met nis, opbouw, aluminium (505.832.00.1)

Geberit ONE opzetwastafel en onderkast

Geberit ONE opzetwastafel met hoekig design
Diverse combinatiemogelijkheden

Met het flexibele wastafelconcept van Geberit ONE kunt u met de wastafels en bijhorende onderkasten ontelbare combinaties maken en zo een wastafelopstelling kiezen die perfect bij uw wensen en behoeften past. Maak een keuze uit verschillende wastafeldesigns en zeven kleuren voor de wastafelbladen en onderkasten

Opzetwastafel

De opzetwastafel van Geberit ONE is beschikbaar in verschillende designs. Zo kunt u kiezen voor een hoekig of afgerond design; een horizontale of verticale afvoer in diverse kleuren; en met of zonder kraangat. Zo is er altijd een wastafel die bij uw past. De opzetwastafel kan worden gecombineerd met handdoekhouders en/of een wastafelblad. De kleur van het wastafelblad kunt u afstemmen met de optionele onderkast.

Alle wastafels van de Geberit ONE badkamerserie zijn standaard voorzien van KeraTect® glazuur voor extra schoonmaakgemak.

Onderkast

Het uitgebreide assortiment badkamermeubels van het ONE wastafelconcept biedt ontelbare combinatiemogelijkheden voor een wastafelopstelling. Door de ruimtebesparende sifon is de sifonuitsparing in de lade overbodig en is de lade maximaal te gebruiken voor opbergruimte. De laden zijn voorzien van een push-to-open en softclose mechanisme voor een eenvoudig en geruisloos gebruik. De onderkast is leverbaar in zeven kleuren: wit hoogglans, wit mat, zandgrijs hoogglans, greige mat, lava mat, eiken en noten hickory.

In de uitzending: Geberit ONE opzetwastafel met hoekig design met kraangat en KeraTect® (505.030.01.6) in combinatie met Geberit ONE wastafelblad 75cm, noten hickory (505.282.00.6) en onderkast 75cm, lava mat (505.264.00.3) en set lade-indelers 75cm (502.350.00.1)

Geberit AquaClean Mera douchewc met Sigma50 bedieningsplaat

Geberit AquaClean Mera douchewc

Geberit AquaClean Mera douchewc

Water is essentieel voor de dagelijkse lichaamsverzorging. Het zorgt voor een aangenaam zachte, optimale reiniging. Steeds meer mensen kiezen daarom voor de natuurlijke wc-hygiëne met water in plaats van papier.

Geberit AquaClean douchewc's reinigen u met één druk op een knop met het aangename gevoel van een waterstraal op lichaamstemperatuur. Dankzij de unieke WhirlSpray douchestraal wordt uw onderlichaam optimaal gereinigd.

Geberit Sigma50 bedieningsplaat

Iedereen heeft een andere stijl en wil deze graag laten zien, ook in de badkamer. Daarom biedt Geberit u de keuze uit verschillende designs en afwerkingen. De bedieningsplaat Sigma50 is bijvoorbeeld leverbaar in verschillende kleur- en materiaalcombinaties zodat er altijd een design is dat perfect aansluit op uw smaak. Combineer het zoals u het wilt bijvoorbeeld een betonlook met zwartchrome designringen of toetsen, of amerikaans noten met designringen of toetsen van messing. Wilt u genieten van een stankvrij toilet? Combineer de bedieningsplaat dan met Geberit DuoFresh.

In de uitzending: Geberit AquaClean Mera Comfort douchewc (146.210.21.1) in combinatie met de Geberit Sigma50 bedieningsplaat, mustang leisteen (115.788.JM.2)