Weer verliefd op je badkamer

Dit seizoen

Geberit en vtwonen

Op 5 december kunt u kijken naar de laatste aflevering van vtwonen ''weer verliefd op je huis'' van dit seizoen. In deze aflevering krijgt het herenhuis van Ferry en Hendrik een make-over. Naast de woonkamer, eetkamer en keuken wordt nu voor het eerst ook de badkamer in een nieuw jasje gestoken zodat de heren altijd kunnen genieten van comfort, design, opberggemak en schoonmaakgemak!

Nieuwsgierig naar het eindresultaat? Kijk dan op zondag 5 december om 18:55 naar vtwonen ''weer verliefd op je huis'' op SBS6.

Winactie Maak kans op 5.000,- shoptegoed van Geberit!

Wilt u ook weer verliefd worden op uw badkamer? Ga dan naar www.vtwonen.nl, meld u aan en maak kans op €5.000,- shoptegoed van Geberit!

Vorig seizoen

vtwonen weer verliefd op je huis

Niet alleen de woonkamer, maar ook de toiletruimte van Dennis en Angela heeft op zondag 11 april een make-over gehad. Stylist Eva van het SBS6 programma vtwonen ‘’Weer verliefd op je huis’’ heeft voor het toilet gebruik gemaakt van verschillende producten van Geberit. En genieten Dennis en Angela en hun twee zoons van meer ruimte, opberggemak, comfort en schoonmaakgemak!

Bekijk hier onder het resultaat van de make-over en ontdek welke praktische en innovatieve producten er gebruikt zijn.

Restulaat van de make-over

Producten uit de aflevering

Eenvoudig in gebruik

Waar luchtverfrissers stank tijdelijk maskeren en open ramen voor kou zorgen, doet de DuoFresh module zijn werk zonder ongewenste bijeffecten. Door de stille ventilator worden nare luchtjes via de toiletpot en de wateraanvoerleiding naar het koolfilter achter de bedieningsplaat gevoerd. Hier wordt de lucht gereinigd en terug de ruimte ingeblazen. Zo blijft de toiletruimte continu fris ruiken en kunt u het toilet met een gerust hart achterlaten voor de volgende gebruiker.

Meer informatie over Geberit DuoFresh