Upgrade uw wc! Profiteer nu van de cashbackactie

Tijdelijke actie: koop nu een Geberit WC en ontvang een cashback

Uw wc vervangen is nu echt de moeite waard! Tijdens de actieperiode ontvangt u namelijk bij aankoop van een Geberit wc een cashback tot maar liefst €150,- .

Voor: badkamer met verouderd closet
Na: badkamer met de Geberit AquaClean Sela douchewc

1 update - 3 voordelen

Wilt u uw badkamer of toiletruimte opfrissen? De mogelijkheden zijn eindeloos, maak een goed begin met een nieuwe wc van Geberit. Ervaar zelf het aanzienlijke extra comfort van een kleine verandering.

Uw voordelen:

Update uw toilet en ontvang een cashback

Zo eenvoudig is het:
1. Meld u tussen 1 september en 31 december 2023 aan voor de Geberit cashbackactie onderaan deze pagina.
2. U ontvangt een bevestiging van uw aanmelding met de link naar de online pagina waar u voor 31 december 2023 uw aankoop kunt registeren om in aanmerking te komen voor de cashback.
3. Ga naar een deelnemende Geberit dealer voor de aankoop van uw favoriete nieuwe Geberit wc. Klik hier  (598 KB) voor een overzicht van de deelnemende dealers.
4. Upload uw factuur of getekende opdrachtbevestiging via de cashback link. U kunt 1 cashback aanvraag indienen voor maximaal 3 Geberit wc’s met zitting per persoon/huishouden.
5. Heeft u een AquaClean douchewc gekocht, registreer uw AquaClean voor een jaar extra garantie!
6. U ontvangt na controle van uw cashback aanvraag het bedrag waar u recht op heeft binnen 3 weken op uw rekening.

Meld u tussen 1 september en 31 december 2023 aan voor de Geberit cashback. De actie is pas geldig na aanmelding en alleen voor aankopen die na aanmelding voor deze actie zijn gedaan. Bekijk de actievoorwaarden   (351 KB).

Met uw aanmelding geeft u Geberit toestemming om maximaal 4 e-mails te sturen die betrekking hebben op deze actie. Hierin geven we u interessante tips zodat u uw droombadkamer kunt creëren. Na de actieperiode ontvangt u de kwartaal nieuwsbrief van Geberit.

Uw toestemming kan te allen tijden via e-mail worden ingetrokken.

Aanhef*
Voornaam*

Achternaam*

E-mail*

Geberit B.V. zal het eerder door u opgegeven e-mailadres gebruiken om u in de toekomst per e-mail te informeren over eigen soortgelijke aanbiedingen. U kunt te allen tijde bezwaar maken tegen dit gebruik door contact op te nemen met Geberit B.V., in het bijzonder via de in het impressum vermelde contactgegevens, zonder dat hiervoor andere kosten in rekening worden gebracht dan de transmissiekosten volgens de basistarieven.