Geberit BIM data BIM-objecten voor uw project

Geberit biedt BIM data aan voor diverse BIM software, waaronder Autodesk® Revit®. Met deze data kunt u moeiteloos uw BIM projecten uitwerken met de gewenste Geberit producten. De in de data ingebouwde intelligentie zorgt voor een optimaal gebruikersgemak. Daarnaast kunt u met behulp van de toegevoegde artikelinformatie eenvoudig een volledige materiaalspecificatie maken van de producten in het door u ontworpen model. Dit helpt u bij het maken van een calculatie of bij het bestellen van producten bij uw voorkeursleverancier.

Nieuw
Vul onderstaand formulier in om op de downloadpagina de Geberit Plugin te downloaden. De module Assistenten is zonder licentie beschikbaar en is eenvoudig te activeren.

BIM Plugin

Geberit BIM-data voor Autodesk® Revit®

De mogelijkheden:

 • Geberit Pluvia: berekening direct in Autodesk® Revit®
 • Leidingnummering voor prefabricage
 • Geautomatiseerde leidingsegmentatie

Geberit BIM Plug-in overzicht

Pluvia in Adomi

Pluvia in Adomi

In BIM software Adomi (ontwikkeld door Arkey Systems) is al enige tijd mogelijk om volledig geïntegreerd het Geberit Pluvia hemelwaterafvoersysteem te ontwerpen én te berekenen. Voordelen zijn tijdsbesparing, flexibiliteit en dashvrije verwerking in het model, waarbij vanuit Geberit waardevolle informatie wordt toegevoegd aan het BIM-model.

Voordelen:

 • Eenvoudig en snel ontwerpen
 • Geen dubbel werk voor volledig geïntegreerde rekenmodule
 • Grote nauwkeurigheid omdat de berekening volledig geïntegreerd in Adomi wordt uitgevoerd
 • Uw model wordt direct voor u volledig geautomatiseerd gedimensioneerd conform de berekening
 • De geïntegreerde rekenmodule genereert voor u de volgende informatie:
  - Volledige materiaallijst incl. beugeling;
  - Hydraulische berekening;
  - Isometrische projectie.

Bekijk de video van Arkey hoe u het beste Geberit Pluvia kan uitwerken: Klik hier

Neem bij interesse contact op met Geberit

Download BIM data voor Autodesk® Revit®

De BIM data van Geberit wordt regelmatig voorzien van updates. Wij vragen u daarom hieronder uw contactgegevens in te vullen. Na het invullen van het formulier wordt u automatisch doorgeleid naar de downloadpagina én ontvangt u per mail een directe link. Met deze link heeft u altijd direct toegang tot de Geberit BIM downloadpagina.

Aanhef

Voornaam*

Achternaam*

Bedrijfsnaam*

Plaats*

E-mail*

Telefoonnummer*

Ik ga ermee akkoord dat Geberit B.V. mijn eerder verstrekte gegevens buiten mijn contact om voor marktonderzoek, reclame en analyse verwerkt en mij via de volgende door mij verstrekte contactgegevens informeert over actuele aanbiedingen, diensten, nieuws, acties en tips op het gebied van sanitaire producten:

Ik kan deze toestemming te allen tijde - ook gedeeltelijk - tegenover Geberit B.V. met werking voor de toekomst herroepen, in het bijzonder via de in het impressum vermelde contactgegevens.