Geberit BIM en Bestekservice BIM-objecten voor uw project

Geberit biedt BIM data aan voor diverse BIM software, waaronder Autodesk® Revit®. Met deze data kunt u moeiteloos uw BIM projecten uitwerken met de gewenste Geberit producten. De in de data ingebouwde intelligentie zorgt voor een optimaal gebruikersgemak. Daarnaast kunt u met behulp van de toegevoegde artikelinformatie eenvoudig een volledige materiaalspecificatie maken van de producten in het door u ontworpen model. Dit helpt u bij het maken van een calculatie of bij het bestellen van producten bij uw voorkeursleverancier.

Naast data biedt Geberit nog meer oplossingen aan. Zo is het mogelijk om binnen BIM systeem Adomi (ontwikkeld door Arkey Systems) volledig geïntegreerd een Geberit Pluvia hemelwaterafvoersysteem te ontwerpen én te berekenen. Neem bij interesse contact op met Geberit of Arkey Systems.

Pluvia berekenen in Autodesk® Revit®

Heeft u in Autodesk® Revit® een Pluvia systeem ontworpen of wilt u dit gaan doen? Geberit biedt u de mogelijkheid het ontwerp voor u te dimensioneren. Het enige wat u moet doen is dit contactformulier invullen en wij nemen z.s.m. contact met u op.

Download

De BIM data van Geberit wordt regelmatig voorzien van updates. Wij vragen u daarom hieronder uw contactgegevens in te vullen. Na het invullen van het formulier wordt u automatisch doorgeleid naar de downloadpagina én ontvangt u per mail een directe link. Met deze link heeft u altijd direct toegang tot de Geberit BIM downloadpagina.

Nieuw
Per 1 april 2020 is het assortiment van Sphinx voortgezet onder de merknaam Geberit. De BIM- en CAD bestanden en bestekteksten kunnen nu gedownload worden. Met het invullen van onderstaand formulier krijgt u toegang tot de CAD-, BIM en bestekservice. De BIM bestanden zijn beschikbaar in IFC en Autodesk® Revit® (*.rfa) bestandsformaat.

Meer informatie over de merkverandering van Sphinx naar Geberit vindt u hier.

Man/Vrouw

Voornaam*

Achternaam*

Bedrijfsnaam*

Plaats*

E-mail*

Telefoonnummer*