Gelijkvloerse doucheoplossingen | geberit.nl

Gelijkvloers en toegankelijk Oplossingen voor een inloopdouche

Steeds meer mensen kiezen voor een comfortabele inloopdouche met een tijdloze uitstraling. Alle doucheoplossingen van Geberit zijn eenvoudig schoon te maken. Met zoveel keuze is er altijd een perfecte oplossing voor uw badkamer.

Geberit douchevloer Setaplano

Geberit Setaplano

De Geberit Setaplano douchevloer is gemaakt voor hoogwaardig mineraalcomposiet. De voordelen van dit materiaal worden duidelijk wanneer u deze voor het eerst aanraakt. In tegenstelling tot metaal, glas of keramiek voelt de Geberit Setaplano aangenaam warm en zijdezacht aan. Bovendien zorgt het anti-slip materiaal voor meer veiligheid.

Geberit douchevloer Olona

Geberit douchevloer Olona

Geberit Olona maakt indruk met zijn installatiegemak, minimalistische uitstraling en een aantrekkelijke prijs-kwaliteitverhouding. Het natuurstenen douchevlak wordt gelijk met de vloer geïnstalleerd. De afvoerkap is omgeven door een smalle chromen ring. Hierdoor lijkt de afdekking over de afvoer te zweven en zet zo een optisch accent. Daarnaast is de mat witte douchevloer makkelijk schoon te maken. Geberit Olona is verkrijgbaar in vier vierkante en talrijke rechthoekige maten en is daarom geschikt voor vrijwel elke badkamerindeling.

Geberit Sestra douchevloer

Geberit Sestra

Uniek aan de Geberit Sestra douchevloer is het karakteristieke oppervlak met een zichtbare en voelbare steenstructuur. Het robuuste steenhars voelt aangenaam warm aan de voeten en is, mede dankzij het profiel, buitengewoon antislip. De Sestra douchevloer is leverbaar in drie kleuren (wit, steengrijs en grafiet) en twaalf afmetingen en is hierdoor geschikt voor elke badkamer. Een bijkomend voordeel is dat zowel de douchevloer als de kamvormige haarzeef in de afvoer eenvoudig schoon te maken en te houden is!

Geberit CleanLine douchevloergoot

Geberit CleanLine

Combineer design, functie en hygiëne. Doordat er geen ruimte onder de goot zit, kan vuil zich niet ophopen en maakt het innovatie systeem korte metten met het veel voorkomende hygiëne problemen van douchegoten.

Geberit wandafvoer

Geberit wandafvoer

De Geberit douchewandgoot verschuift de doucheafvoer van de vloer naar de muur. Hierdoor is de vloer volledig betegelbaar en kan de vloerverwarming zonder onderbrekingen worden geïnstalleerd en geniet u van een warme douchevloer.

Zet de volgende stap Bekijk de verschillende mogelijkheden en ontwerp uw droombadkamer:

Badkameradvies


Ontdek welke producten bij uw ideale badkamer passen.

Contactformulier


Heeft u vragen? Vul het contactformulier in, dan helpen we u graag verder.

Nieuwsbrief


Via onze nieuwsbrief houden we u graag op de hoogte van het laatste nieuws en geven we u waardevolle tips voor meer comfort in de badkamer.

3D Badkamerplanner


Gebruik de 3D-planner om uw badkamer online te ontwerpen. Sla uw ontwerp op en laat uw badkamerspecialist of installateur ernaar kijken zodat zij uw droombadkamer kunnen realiseren.

Producten voor een badkamer zonder barrières