Service voor de badkamerHoe douche, sifon & reservoir lang meegaan

Als u uw auto niet regelmatig onderhoudt, zal hij uiteindelijk uit elkaar vallen door roest. Ook in de badkamer helpt een grondige servicebeurt om het plezier van de badkamer op lange termijn te behouden. Dit begint met het reinigen van de oppervlakken van het keramiek of de armaturen, gaat verder met het onderhoud van de douchesifon of douchevloergoot en eindigt met het reinigen van het inbouwreservoir.

De douche

De douche

De Geberit CleanLine vergemakkelijkt de service in de douche (© Geberit)

Regelmatig reinigen van de badkamer is belangrijk. Dit geldt ook voor de douchevloer: Regelmatige reiniging van het oppervlak zorgt voor een uiterlijk zonder lelijke kalkaanslag en dergelijke. Andere dingen vergen iets meer tijd, maar moeten toch regelmatig worden gedaan. Bijvoorbeeld het reinigen van de douchesifon of de douchevloergoot. De haarzeef is gemakkelijk te verwijderen en schoon te maken, maar ook de afvoer of de goot hebben af en toe een grondige schoonmaakbeurt nodig. Zeepresten of andere vervuiling kunnen de afvoer verstoppen.

Zet de volgende stapBekijk de verschillende mogelijkheden en ontwerp uw droombadkamer:

Badkameradvies


Ontdek welke producten bij uw ideale badkamer passen.

Contactformulier


Heeft u vragen? Vul het contactformulier in, dan helpen we u graag verder.

Nieuwsbrief


Via onze nieuwsbrief houden we u graag op de hoogte van het laatste nieuws en geven we u waardevolle tips voor meer comfort in de badkamer.

3D Badkamerplanner


Gebruik de 3D-planner om uw badkamer online te ontwerpen. Sla uw ontwerp op en laat uw badkamerspecialist of installateur ernaar kijken zodat zij uw droombadkamer kunnen realiseren.

Producten die eenvoudig te gebruiken zijn