Geberit AquaCleanService

Wij zijn er voor u

Geberit heeft een sterke reputatie voor het leveren van betrouwbare en duurzame producten waar u jaren plezier van heeft. Mocht u vragen of suggesties hebben of heeft u hulp nodig bij een storing, staan we altijd klaar om u te helpen, online of per telefoon.

In verband met de garantie kan er om een aankoopbewijs gevraagd worden. Wanneer uw douchewc bij ons geregistreerd is, ontvangt u een jaar extra garantie en hoeft u geen aankoopbewijs te tonen.

Hoe kunnen wij u helpen

Ik heb nog geen AquaClean douchewc

We helpen u graag

Uw tevredenheid is belangrijk voor ons. Daarom staat onze klantenservice graag tot uw dienst. Of u nu advies nodig heeft over de verschillende modellen of als u de brochure wilt ontvangen: wij geven u gedetailleerde informatie en een uitgebreide service rondom de douchewc.

Heeft u vragen over de Geberit AquaClean douchewc?
Wij beantwoorden uw vragen graag.

Telefoon: 030 - 605 77 70
Openingstijden: ma-vr 08.00 - 17.00 uur
E-mail: aquaclean.nl@geberit.com

Ongeëvenaarde Geberit-serviceAquaClean-service op afstand

Geberit biedt een unieke service: service op afstand. Heeft u een storing, dan is deze vaak eenvoudig op te lossen. Met uw toestemming krijgt de klantenservice van Geberit tijdelijk toegang tot uw douchewc en kan op afstand ondersteuning bieden. Een afspraak met een servicemonteur is in de meeste gevallen niet meer nodig. Dit scheelt u tijd en geld. En de douchewc is vrijwel direct weer te gebruiken.

Zo werkt ondersteuning op afstand:

  • Installeer de Geberit Home app
  • Verbind uw douchewc met de app
  • Bel de Geberit klantenservice
  • Start ondersteuning op afstand in de app en volg de instructies op

Persoonlijke serviceVan Geberit

Bij de aankoop van hoogwaardige producten kiezen mensen eerder voor een bekend merk omdat deze meer zekerheid biedt. Geberit biedt zowel voor als na aankoop van de AquaClean douchewc ondersteuning aan u. Deze uitgebreide service wordt door badkameradviseurs, installateurs en andere AquaClean gebruikers zeer gewaardeerd.

Een douchewc gaat jaren mee. Een goed product en service zijn daarom erg belangrijk. Geberit helpt u bij het zoeken naar het juiste AquaClean model en biedt volop ondersteuning, zelfs voor uw aankoop. Via de onderstaande links ontdekt u welke service we u bieden. Bent u particulier? Klik dan op de link van de groene afbeelding. Hier ontdekt u hoe we u voor, tijdens en na het aankoopproces ondersteunen. De link bij de grijze afbeelding biedt handige tips voor badkamerspecialisten. En als installateur kunt u op de link onder de blauwe afbeelding klikken.

Wat uw rol ook is, bij Geberit bent u altijd in de beste handen.