Absolute frisheidop uw vakantie

Ervaar het zelfGeberit AquaClean in hotels

Geberit AquaClean Alba met bedieningsplaat Sigma30

Steeds meer hotels in Europa bieden hun gasten net dat ietsje méér. In ons geval is dit het gevoel van absolute frisheid na elk toiletbezoek, oftewel: een Geberit AquaClean douchewc. U hoeft ook op vakantie het aangename en unieke gevoel van frisheid en zuiverheid niet meer te missen.

Hotels rekenen opGeberit AquaClean

Ontdek hoe meer dan 500 eersteklas hotels AquaClean gebruiken om hun gasten een ongeëvenaard niveau van comfort en hygiëne te bieden. Bekijk de video voor een voorproefje binnen geselecteerde hotels die vertrouwen op douchewc's van Geberit.

Zoek een hotelmet AquaClean

Voor hoteliers

Geberit AquaClean verkoopadviseur

Runt u een hotel en wilt u zich aansluiten bij de tevreden hoteliers die hun gasten al verwennen met het comfort en gemak van Geberit AquaClean douche-wc's? Veel mensen zijn al gewend aan schoonmaken met water in hun eigen cultuur en zouden niet meer zonder willen tijdens een verblijf in een hotel. Anderen zouden deze functie zelfs zien als nog een reden om voor uw vestiging te kiezen.

We helpen u graag met uw bouw- of renovatieprojecten. De verkoopadviseurs van Geberit bieden uitgebreide expertise op het gebied van sanitaire technologie. Door voor Geberit te kiezen, kiest u voor een partner die zich inzet voor het leveren van uitzonderlijke service.

Neem contact op met uw Geberit-adviseur en bespreek de mogelijkheden voor douchewc's in uw hotel.

Robin van den Brink
Concept Manager Geberit AquaClean
+31 6 239 08 780
robin.vandenbrink@geberit.com

Verhoog uw wellnessfaciliteiten

Verbeter het wellnessprogramma van uw hotel en bied uw gasten een extra speciale feel good-ervaring in de badkamer.

Verhoog uw hygiëne

Verhoog uw hygiënenormen tot het hoogste niveau om de toenemende verwachtingen vanuw gasten te overtreffen, of ze nu al bekend zijn met dit handige extraatje of het voor het eerst meemaken.

Maak een verschil

Promoot de eersteklas kenmerken van uw hotel door een douchewc aan te bieden - een keuze die gasten echt kan beïnvloeden wanneer ze beslissen waar ze willen verblijven.

Profiteer van een allround-pakket

Geberit biedt u producten van hoge kwaliteit, moeiteloos onderhoud en de ondersteuning van een betrouwbare partner.