Compromislozekwaliteit

Het toonbeeld van Zwitserse precisie

Geberit's lange geschiedenis van baanbrekende innovaties heeft de douchewc-industrie zoals we die nu kennen gedefinieerd. Het bedrijf lanceerde zijn eerste douchewc met geavanceerde functies in 1978. In 2013 werd een monumentale doorbraak bereikt met de introductie van de AquaClean Sela, waarbij de technologie voor het eerst volledig in de keramiek werd geïntegreerd. Na de overname van Sanitec (Spinx) in 2015 breidde Geberit zijn mogelijkheden uit om complete toiletsystemen te ontwikkelen en te produceren - inclusief de keramische onderdelen. Het bedrijf heeft zijn productie op het hoofdkantoor in Rapperswil-Jona, Zwitserland, geleidelijk opgeschaald sinds het in de 1970 voor het eerst douchewc's gaan produceren. Alle douchewc's van Geberit zijn vervaardigd volgens de hoogste kwaliteitsnormen.

Bekijk de onderstaande video voor een kijkje in de productie van AquaClean Mera.

Met een passie voor perfectie

Geberit douchewc's zijn het resultaat van jarenlang onderzoek en een gepassioneerde toewijding aan productontwikkeling. Opmerkelijke innovaties zijn onder andere de unieke WhirlSpray douchetechnologie en de efficiënte, geoptimaliseerde TurboFlush spoeltechnologie

WhirlSpray douchetechnologie

De belangrijkste functie van een douchewc is de douchestraal. Dit is waar Geberit's unieke en gepatenteerde WhirlSpray douchetechnologie de douche-ervaring naar een hoger niveau tilt. De zachte straal biedt optimale reiniging juist waar het nodig is terwijl ze bijzonder vriendelijk is voor uw huid. Dit wordt bereikt door de dynamische toevoeging van luchtbellen, waardoor een pulserende waterstraal ontstaat.

TurboFlush spoeltechnologie

Doorspoelen is een cruciaal aspect van elk wc, daarom zijn alle nieuwere Geberit douchewc's uitgerust met de TurboFlush spoeltechnologie. Het 'aha'-moment komt wanneer u de wc-deksel opent en de innovatieve interne geometrie ziet, die zowel asymmetrisch als volledig randloos is. Dit ontwerp maakt het mogelijk om krachtig, stil en efficiënt te spoelen: Het maakt schoonmaken ook gemakkelijker en stelt u in staat om water te besparen met elke spoelbeurt.

De mensenachter de innovaties

ARMIN GIERER, HOOFD PRODUCTLIJN GEBERIT AQUACLEAN

Met passie douchewc’s ontwikkelen.

ROLF WEISS, ONTWIKKELINGSINGENIEUR STROMINGSTECHNIEK

Ontwikkeling WhirlSpray douchetechnologie.

SIMON BACHMANN, INGENIEUR MECHANISCHE PRODUCTONTWIKKELING

Van eenvoudige schets tot complexe techniek.