Badkamermeubels van hoge kwaliteit

Vocht in badkamers kan ernstige gevolgen hebben voor badkamermeubels, omdat het hout kan opzwellen. Hierdoor kunnen de badkamermeubels er onaantrekkelijk uitzien en zullen lades en deuren niet meer soepel openen en sluiten. Enkele kwaliteitskenmerken zorgen ervoor dat uw badkamermeubels u lang plezier zullen bezorgen. De sleutel tot geluk bestaat uit vochtbestendige materialen en een solide oppervlak.

Badkamermeubels worden elke dag blootgesteld aan vocht. “Beknibbel niet op kwaliteit“ is dan ook zeker een motto om aan vast te houden bij de materiaalkeuze voor badkamermeubels. Bij goedkopere badkamermeubels is het drielaagse spaanplaat vaak onafgewerkt of niet voldoende beschermd tegen vocht. Het kan het vocht in de badkamer opnemen en opzwellen, wat resulteert in onaantrekkelijke, gebarsten oppervlakken en deuren en lades die niet meer goed sluiten.

De oplossing: badkamermeubels van vochtbestendig materiaal. Tests uitgevoerd in het Geberit testlaboratorium laten een duidelijk kwaliteitsverschil zien. Daarom gebruikt Geberit vochtbestendige materialen op houtbasis die niet worden aangetast door opspattend water en vocht.

GLADDE EN KRASBESTENDIGE OPPERVLAKKEN

Stevige oppervlakken zijn cruciaal - veel goedkope badkamermeubels zijn bedekt met een dunne en goedkope folie, die gevoelig is voor de dagelijkse routine in de badkamer. Geberit gebruikt hoogwaardige, dikke folies die geschikt zijn voor melamine-oppervlakken. Badkamermeubels met resistente melamine-oppervlakken zijn echter altijd een goede keuze. Melamine is een met kunsthars geperst papier dat extreem krasvast en watervast is. Maar hoogwaardige lakken hebben ook het voordeel dat ze de meubelen volledig omhullen, permanent met het materiaal hechten, en vooral hoogglans lakken zorgen door reflecties voor een illusie van diepte. Als met deze aspecten rekening wordt gehouden, kunnen badkamermeubels zowel uw badkamer als uw levenskwaliteit verbeteren.

Neem de volgende stap Bekijk de verschillende mogelijkheden en ontwerp uw droombadkamer:

Badkameradvies


Ontdek welke producten bij uw ideale badkamer passen.

Contactformulier


Heeft u vragen? Vul het contactformulier in, dan helpen we u graag verder.

Nieuwsbrief


Via onze nieuwsbrief houden we u graag op de hoogte van het laatste nieuws en geven we u waardevolle tips voor meer comfort in de badkamer.

3D Badkamerplanner


Gebruik de 3D-planner om uw badkamer online te ontwerpen. Sla uw ontwerp op en laat uw badkamerspecialist of installateur ernaar kijken zodat zij uw droombadkamer kunnen realiseren.

ALTIJD UP-TO-DATE

Vier afbeeldingen van Handige Weetjes

Via onze nieuwsbrief houden we u graag op de hoogte van het laatste nieuws en geven we u waardevolle tips voor meer comfort in de badkamer.

Aanmelden voor de nieuwsbrief

Wat vindt u belangrijk in de badkamer?

Iedereen is anders en heeft dus ook andere wensen en behoeften als het gaat om het inrichten en gebruiken van een badkamer. Wat vindt u belangrijk? Staat schoonmaakgemak bovenaan de wensenlijst of heeft u behoefte aan meer comfort? Of liever een tijdloos design en extra opberggemak? Wat uw wensen en behoeften ook zijn, de badkamerproducten van Geberit maken het dagelijks leven aangenamer en comfortabeler.

Meer ruimte
Meer schoonmaakgemak
Meer design
Meer comfort
Meer toegankelijkheid
Meer gebruiksgemak