Onbeperkte mobiliteit De badkamer voor de toemkomst

Niemand wilt afhankelijk zijn van anderen, zeker niet als het op persoonlijke verzorging aankomt. Met de Geberit 300 badkamer serie hebben we er dan ook alles aangedaan om de zelfstandigheid van mensen met een lichamelijke beperking zo veel mogelijk te bevorderen. Elk onderdeel is ergonomisch doordacht en afgestemd op mensen met minder bewegingsvrijheid. Zo verlichten we de werkdruk van het verplegend personeel maar bieden we ook comfort in de privé-badkamer.

Geberit 300 Comfort

Geberit 300 Comfort badkamer voor meer barrièrevrijheid
Klik op 'i' voor meer informatie

FUNCTIONELE DETAILS DIE HET VERSCHIL MAKEN

Geberit producten voor drempelvrije badkamers zien er niet alleen aantrekkelijk uit, ze worden ook gekenmerkt door hun gebruiksvriendelijkheid voor mensen van alle leeftijden. Zo heeft u de keuze uit een breed scala aan oplossingen voor inloopdouches, elektronische kranen en touch-free bedieningsplaten voor de wc. En is de badkamer van vandaag al voorbereid op uw behoefte in de toekomst.

Oplossingen voor de inloopdouche
Naar de touch-free bedieningsplaten voor de wc

Veilig naar het toilet

Geberit Duofix barrièrevrij montage-element voor een wandcloset
Geberit Duofix in hoogte verstelbare wandcloset

De barrièrevrije installatie-elementen voor een wandcloset van het Geberit Duofix-installatiesysteem zijn perfect afgestemd op de behoeften van mensen met beperkte bewegingsvrijheid. De smalle elementen zorgen voor een standaardconforme installatie van handgrepen in alle situaties, plus hoogteverstelling van het wc-keramiek tot wel 70 cm voor rolstoelgebruikers. De twee speciale in hoogte verstelbare elementen maken het mogelijk om op elk moment aanpassingen door te voeren zodat het closet op een comfortabele hoogte hangt en goed toegankelijk is voor mensen met een beperkte bewegingsvrijheid. Geberit biedt ook installatie-elementen met geïntegreerde bevestigingspunten voor handgrepen, die snel, gemakkelijk en veilig kunnen worden gemonteerd.

Het is verstandig om bij het kiezen en ontwerpen van een badkamer rekening te houden met de toekomst. Wanneer achteraf platen aangebracht moeten worden voor bijvoorbeeld handgrepen, kan dit een complexe en dure verbouwing worden.

Met het in hoogte verstelbare Geberit Duofix-installatie-element voor een wandcloset kan de zithoogte trapsgewijs tot 8 cm worden versteld zonder dat de tegels worden aangetast. Voor meer comfort en flexibiliteit.

Neem de volgende stap Bekijk de verschillende mogelijkheden en ontwerp uw droombadkamer:

Badkameradvies


Ontdek welke producten bij uw ideale badkamer passen.

Contactformulier


Heeft u vragen? Vul het contactformulier in, dan helpen we u graag verder.

Nieuwsbrief


Via onze nieuwsbrief houden we u graag op de hoogte van het laatste nieuws en geven we u waardevolle tips voor meer comfort in de badkamer.

3D Badkamerplanner


Gebruik de 3D-planner om uw badkamer online te ontwerpen. Sla uw ontwerp op en laat uw badkamerspecialist of installateur ernaar kijken zodat zij uw droombadkamer kunnen realiseren.