WandclosetEenvoudig meer schoonmaakgemak in de badkamer

Kiest u voor een wandcloset in de badkamer of toiletruimte, dan kunt u de vloer gemakkelijker en sneller schoonmaken doordat de ruimte onder het toilet vrij blijft en goed toegankelijk is.

Geberit Acanto wandcloset

Gemakkelijker schoon te maken

Door het inbouwreservoir achter de muur te plaatsen, verdwijnen technische onderdelen zoals leidingen waarop vuil zich kan ophopen. Omdat niets in de weg staat, kan de vloer onder het toilet veel gemakkelijker worden schoongemaakt. Bovendien is het te reinigen toiletoppervlak glad en goed toegankelijk. Dit maakt het schoonmaken van de hele badkamer een stuk efficiënter.

Design Meets Function

Bij het kopen van een toilet ligt de focus op de relevante functies en vormgeving. Met de keuze voor een wandcloset verdwijnt het reservoir achter de muur en kunt u meer aandacht geven aan het design van het toilet en de bedieningsplaat. Door te kiezen voor een Rimfree® wandcloset met gladde buitenkant, het speciale Geberit KeraTect® glazuur en afneembaar QuickRelease wc-zitting is het toilet eenvoudiger schoon te maken.

Kwaliteit door ervaring

De inbouwreservoirs van Geberit worden al 50 jaar in moderne badkamers geïnstalleerd. Het in de muur geïntegreerde frame en het toilet kunnen tot 400 kg dragen. De reservoirs van Geberit zijn uit één stuk gegoten en worden allemaal meerdere keren op lekkage gecontroleerd.

Vijf schoonmaakvoordelen van een wandcloset:

  • Het reservoir en de waterafvoer zijn verborgen achter de muur, zodat alleen het toilet hoeft te worden schoongemaakt.
  • De vloer onder het toilet is vrij, waardoor schoonmaken kinderspel is. Hierdoor lijkt de ruimte ook groter.
  • Doordat het toilet minder hoeken heeft, is schoonmaken een fluitje van een cent.
  • Zoals de naam al doet vermoeden, hebben de Rimfree® wc’s geen spoelrand waar bacteriën en vuil kunnen ophopen, waardoor het tijdrovende schoonmaken van de spoelrand tot het verleden behoort.
  • Sommige wc’s zijn voorzien van het speciale KeraTect® glazuur, waardoor het oppervlak bijzonder gemakkelijk schoon te maken is.

Zet de volgende stapBekijk de verschillende mogelijkheden en ontwerp uw droombadkamer:

Badkameradvies


Ontdek welke producten bij uw ideale badkamer passen.

Contactformulier


Heeft u vragen? Vul het contactformulier in, dan helpen we u graag verder.

Nieuwsbrief


Via onze nieuwsbrief houden we u graag op de hoogte van het laatste nieuws en geven we u waardevolle tips voor meer comfort in de badkamer.

3D Badkamerplanner


Gebruik de 3D-planner om uw badkamer online te ontwerpen. Sla uw ontwerp op en laat uw badkamerspecialist of installateur ernaar kijken zodat zij uw droombadkamer kunnen realiseren.

Producten voor meer schoonmaakgemak in de badkamer