TurboFlush | geberit.nl

Gegarandeerd een grondige spoeling Geberit TurboFlush spoeltechnologie

Spoelrandloos

Wanneer u de wc-deksel opent, valt de binnenkant van de wc meteen op. De combinatie van de asymmetrische binnenvorm en TurboFlush spoeltechnologie zorgt voor een stille en doeltreffende spoeling. Het spoelwater stroomt vanaf de zijkant het closet in en spoelt het met een spiraalbeweging schoon. Deze innovatie spoeltechnologie maakt de spoelrand overbodig waardoor bacteriën zich niet kunnen ophopen en schoonmaken eenvoudiger is.

Acanto wc met TurboFlush

Acanto wc

Van buitenaf gezien vallen de vertrouwde vorm en de nieuwe slanke toiletzitting van het Geberit Acanto wandcloset op. Minder opvallend aan de buitenkant is de hydraulisch geoptimaliseerde geometrie van TurboFlush in het keramiek. Deze leidt het spoelwater als een krachtige whirlpool door het keramiek. Tijdens de ontwikkeling van de nieuwe TurboFlush werd de waterstroom nauwkeurig afgestemd op de Geberit inbouwreservoirs. Dit maakt het systeem zeer efficiënt.

Geberit ONE wandcloset met TurboFlush

Geberit ONE wandcloset met TurboFlush

Met het Geberit ONE wandcloset zet Geberit een nieuwe standaard qua design en functie voor badkamers van vandaag en morgen. Het wandcloset heeft een elegant design en is het toonbeeld van harmonie. Alle verhoudingen en vormen zijn perfect op elkaar afgestemd. Het resultaat spreekt voor zich.

Ook de Geberit AquaClean Mera en Sela douchewc’s zijn voorzien van de TurboFlush spoeltechnologie.

Geberit ONE
Geberit AquaClean

Zet de volgende stap Bekijk de verschillende mogelijkheden en ontwerp uw droombadkamer:

Badkameradvies


Ontdek welke producten bij uw ideale badkamer passen.

Contactformulier


Heeft u vragen? Vul het contactformulier in, dan helpen we u graag verder.

Nieuwsbrief


Via onze nieuwsbrief houden we u graag op de hoogte van het laatste nieuws en geven we u waardevolle tips voor meer comfort in de badkamer.

3D Badkamerplanner


Gebruik de 3D-planner om uw badkamer online te ontwerpen. Sla uw ontwerp op en laat uw badkamerspecialist of installateur ernaar kijken zodat zij uw droombadkamer kunnen realiseren.

Producten voor meer schoonmaakgemak in de badkamer