Eenvoudig te gebruiken en hygiënisch Dankzij de automatische spoelactivering

Geberit Sigma reservoirs en bedieningsplaten

Geberit bedieningsplaten verrijken de badkamerwereld met moderne oplossingen voor extra comfort. Producten moeten eenvoudig en intuïtief te gebruiken zijn. Zo ook de Sigma80 bedieningsplaat. Met deze bedieningsplaat spoelt u het toilet zonder aanraking door. Dit is niet alleen praktisch, maar ook hygiënisch.

Als u voor optimale hygiëne nog een stap verder wilt gaan, kunt u kiezen voor de Geberit AquaClean Mera Comfort douchewc. Een sensor activeert de automatische deksel zodat deze opent wanneer iemand het toilet nadert. Wanneer u de toiletruimte of badkamer verlaat, sluit de deksel zich weer. Doordat u geen koppen hoeft te gebruiken is deze comfortfunctie erg gebruiksvriendelijk.

Bekijk en vergelijk alle Geberit bedieningsplaten

Neem de volgende stap Bekijk de verschillende mogelijkheden en ontwerp uw droombadkamer:

Badkameradvies


Ontdek welke producten bij uw ideale badkamer passen.

Contactformulier


Heeft u vragen? Vul het contactformulier in, dan helpen we u graag verder.

Nieuwsbrief


Via onze nieuwsbrief houden we u graag op de hoogte van het laatste nieuws en geven we u waardevolle tips voor meer comfort in de badkamer.

3D Badkamerplanner


Gebruik de 3D-planner om uw badkamer online te ontwerpen. Sla uw ontwerp op en laat uw badkamerspecialist of installateur ernaar kijken zodat zij uw droombadkamer kunnen realiseren.