Snel installeren

Slim bekeken

Het zijn gouden tijden voor de bouwbranche. Het tekort aan woningen zorgt voor een hoop verbouwingen en nieuwbouwprojecten. Terwijl veel bedrijfspanden heringericht worden. Aan werk geen gebrek dus. Aan ‘handjes’ daarentegen… Hoe je dit groeiende capaciteitsprobleem het hoofd biedt? Simpel: door slimmer te werken! Geberit biedt installateurs oplossingen waarmee zij meer kunnen doen in minder tijd. Zonder in te boeten op kwaliteit. Slim Bekeken!

Geberit GIS

Geberit GIS

De GIS wc module is een flexibel modulesysteem dat kant-en-klaar uit de doos direct verwerkt wordt zonder hak- en breekwerk. De GIS wc module maakt tijdrovende rachelconstructies of het infrezen van leidingen overbodig en daarmee ook het risico op falen. Het werkt snel en past altijd; schuif het frame uit op de juiste breedte van de toiletruimte, plaats de voorgeboorde gipsplaten ertegenaan en het toilet is klaar om betegeld te worden.

Ontdek de voordelen van Geberit GIS

Monolith

Geberit Monolith

Wie het closet niet aan de muur kan of wil bevestigen, kiest voor de Monolith designmodule. Deze wordt bevestigd vóór de muur en sluit de kloof tussen opbouw- en inbouwreservoirs. De installatie is snel en eenvoudig. En... zonder hak- of breekwerk!

Meer ruimte in de badkamer

Easy Fast Fix

Easy Fast Fix

De montage van een closet met verdekte bevestiging hoeft geen vervelende klus meer te zijn. Want dankzij de gepatenteerde Easy Fast Fix bevestigingstechnologie is de installatie nu zó eenvoudig, dat een installateur deze moeiteloos in zijn eentje uit kan voeren.

Ervaar het gemak van een Geberit closet

Geberit Duofix

Geberit Duofix

Dankzij de ruim 200 verschillende Duofix installatie-elementen zijn wc's, urinoirs, wastafels, kranen en douchewandafvoeren eenvoudiger dan ooit te installeren. Alle elementen, zowel voor als achter de wand, zijn naadloos op elkaar afgestemd. En dat merk je!

Geberit DuoFix

Geberit Prefab

Geberit Prefab

Voor seriematige bouw en projecten waar metalstudwanden zijn toegepast bieden wij een tijdbesparend prefab systeem voor badkamerwanden. Deze wanden worden rechtstreeks én op maat op de bouwplaats geleverd. De monteur heeft dit systeem in 10 minuten al op zijn plek staan!

De snelheid van Geberit prefab

Geberit AquaClean voorzetplaat

Geberit AquaClean voorzetplaat

Een conventioneel closet simpel ombouwen naar een wc met waterreiniging? Dat kan, met de Geberit AquaClean voorzetplaat. Deze dekt zichtbare aansluitleidingen betrouwbaar af, terwijl je voor de wateraansluiting niet in tegels hoeft te boren. Er zijn sowieso geen constructieve ingrepen nodig!

Geberit douchevloeren

Geberit Setaplano

De natte hoek in de badkamer kan een tijdrovende installatieklus zijn. Geberit douchevloeren rekenen daar mee af. Zij zijn namelijk uitgerust met een geïntegreerd afschot, een in de fabriek voorgemonteerde afdichtingsfolie en daardoor gegarandeerd lekvrij. Lees snel verder en ontdek alle andere voordelen!

Ontdek de voordelen van een Geberit douchevloer

Geberit MasterFix

Geberit MasterFix

Eenvoudig en schoon een inbouwreservoir aan het leidingsysteem koppelen? Dat doe je met de Geberit MasterFix adapter. De bijbehorende Geberit gipskartonplaten zijn al voorzien van uitsparingen voor de bedieningsplaat, de aan- en afvoer en de draadeindbevestigingen van het closet. Daardoor monteer je sneller en kan de tegelzetter na plaatsing direct aan de slag.

Geberit MasterFix

Geberit SuperTube

Geberit SuperTube

Geberit SuperTube is hét innovatieve afvoersysteem voor hoogbouw. Drie geavanceerde - en gepatenteerde - fittingen zorgen bij verdiepingaansluitingen en richtingverandering in de standleiding voor een continue luchtkolom in de afvoerleiding. Hierdoor is de installatie van een parallelle omloop- of secundaire ontspanningsleiding niet langer nodig.

Lees meer over Geberit SuperTube

Geberit CleanLine douchevloergoot

Geberit CleanLine

Een installatie voert u natuurlijk het liefst uit in zo min mogelijk tijd. Daarom hebben wij onze CleanLine douchevloergoten in de fabriek al voorzien van een waterdicht afdichtingsfolie. Kiezen voor CleanLine is dus kiezen voor maximale snelheid én betrouwbaarheid. Slim bekeken!

Ontdek de Geberit cleanLine douchevloergoten

Slim Bekeken video's

Bekijk onze andere slimme oplossingen