Niets reinigtbeter dan water

Water is de zachtste en meest zuivere manier om schoon te maken en staat daarom centraal in ons streven naar een optimale persoonlijke hygiëne. Verschillende alledaagse scenarios laten zien dat water onze meest betrouwbare bron is, of het nu is om vuil te verwijderen, voorwerpen in hun oude glorie te herstellen of gewoon om onszelf te verfrissen. Dit maakt water tot de meest natuurlijke en effectieve manier van reiniging die er is.

Wat zou u kiezen?
Zou u uw vieze auto schoonmaken met alleen wat droog papier? Wat zou u gebruiken om uw borden schoon te krijgen? Alledaagse situaties illustreren hoe belangrijk water is bij het schoonmaken.

Heeft u er ooit over nagedacht?

U voelt zich schoner

Ervaar zelf hoe echt schoon aanvoelt na elke toiletbezoek.

U ervaart een gevoel van frissheid

Reinigen met water geeft u een aanzienlijk frisser en veel comfortabeler gevoel.

Betere persoonlijke hygiëne

Als het om uw gezondheid gaat, kunt u geen concessies doen op een goede persoonlijke hygiëne. Schoon water is de beste manier om voor uw lichaam te zorgen.

Helemaal volgens de trend

Het reigingen met water na een toiletbezoek is de afgelopen jaren flink toegenomen.

Douchewc'sHet beste voor uw persoonlijke hygiëne

Het is net als handen wassen, maar dan voor uw billen

Natuurlijk wast u uw handen na het toiletgebruik, maar hoe zit het beneden? Zou het niet schoner en zachter zijn om ook hier water te gebruiken in plaats van onszelf af te vegen met droog papier? Met één druk op de knop reinigen onze Geberit douchewc's uw onderlichaam met een zachte warme douchestraal, zodat uw onderlichaam net zo schoon is als uw handen.