Schoonmaakgemak in de badkamer

Slimme oplossingen om de badkamer snel en eenvoudig schoon te maken.

Haren die de douche verstoppen, vingerafdrukken op de bedieningsplaat, kalkaanslag in het toilet, het zijn maar een paar voorbeelden van viezigheid in de badkamer. Het kost vaak een hoop tijd om alles schoon te maken en schoon te houden. Tijd die u liever besteedt aan andere dingen. Daarom heeft Geberit verschillende producten ontwikkeld die het schoonmaakgemak vergroten en de schoonmaaktijd verminderen. Denk bijvoorbeeld aan een kamvormige haarzeef om te voorkomen dat haren de afvoer bereiken of aan een Rimfree® closet zonder spoelrand zodat er geen plekken zijn waar vuil zich kan ophopen. Bekijk de verschillende badkamerseries en ontdek de mogelijkheden!

Better bathrooms, better lives

Zet de volgende stap Bekijk de verschillende mogelijkheden en ontwerp uw droombadkamer:

Badkameradvies


Ontdek welke producten bij uw ideale badkamer passen.

Contactformulier


Heeft u vragen? Vul het contactformulier in, dan helpen we u graag verder.

Nieuwsbrief


Via onze nieuwsbrief houden we u graag op de hoogte van het laatste nieuws en geven we u waardevolle tips voor meer comfort in de badkamer.

3D Badkamerplanner


Gebruik de 3D-planner om uw badkamer online te ontwerpen. Sla uw ontwerp op en laat uw badkamerspecialist of installateur ernaar kijken zodat zij uw droombadkamer kunnen realiseren.

Slimme oplossingen voor schoonmaakgemak

Producten voor meer schoonmaakgemak in de badkamer

Wat vindt u belangrijk in de badkamer?

Iedereen is anders en heeft dus ook andere wensen en behoeften als het gaat om het inrichten en gebruiken van een badkamer. Wat vindt u belangrijk? Staat schoonmaakgemak bovenaan de wensenlijst of heeft u behoefte aan meer comfort? Of liever een tijdloos design en extra opberggemak? Wat uw wensen en behoeften ook zijn, de badkamerproducten van Geberit maken het dagelijks leven aangenamer en comfortabeler.

Meer ruimte
Meer design
Meer comfort
Meer toegankelijkheid
Meer gebruiksgemak

Inspiratie voor uw badkamer Geberit Badkamermagazine

Inspiratie voor uw badkamer: Geberit Badkamermagazine

Vraag het gratis Badkamermagazine aan

Ontdek alle Geberit badkamerseries en innovatieve oplossingen. De diverse sfeerfoto's bieden u volop inspiratie voor uw badkamer en de technische tekeningen kunt u gebruiken om uw badkamer naar wens in te richten.

Direct online bekijken  (36 MB)
Gratis per post ontvangen