Schoonmaakgemak in de badkamer

Slimme oplossingen om de badkamer snel en eenvoudig schoon te maken.

Haren die de douche verstoppen, vingerafdrukken op de bedieningsplaat, kalkaanslag in het toilet, het zijn maar een paar voorbeelden van viezigheid in de badkamer. Het kost vaak een hoop tijd om alles schoon te maken en schoon te houden. Tijd die u liever besteed aan andere dingen. Daarom heeft Geberit verschillende producten ontwikkeld die het schoonmaakgemak vergroten en de schoonmaaktijd verminderen. Denk bijvoorbeeld aan een kamvormige haarzeef om te voorkomen dat haren de afvoer bereiken of aan een Rimfree® closet zonder spoelrand zodat er geen plekken zijn waar vuil zich kan ophopen. Bekijk de verschillende badkamerseries en ontdek de mogelijkheden!

Better bathrooms, better lives

Neem de volgende stap Bekijk de verschillende mogelijkheden en ontwerp uw droombadkamer:

Badkameradvies


Ontdek welke producten bij uw ideale badkamer passen.

3D badkamerplanner


Gebruik de 3D-planner om uw badkamer online te ontwerpen. Sla uw ontwerp op en laat uw badkamerspecialist of installateur ernaar kijken zodat zij uw droombadkamer kunnen realiseren.

Contactformulier


Heeft u vragen? Vul het contactformulier in, dan helpen we u graag verder.

Nieuwsbrief


Via onze nieuwsbrief houden we u graag op de hoogte van het laatste nieuws en geven we u waardevolle tips voor meer comfort in de badkamer.

Slimme oplossingen voor schoonmaakgemak

Badkamerproducten

WELKE BADKAMER PAST BIJ U?

Wat zijn uw behoeften en wensen? Wilt u meer ruimte, opberggemak of is toegankelijkheid belangrijk? Wilt u vooral genieten van gebruiksgemak of juist extra comfort zoals bijvoorbeeld de Geberit AquaClean douchewc biedt. Of toch liever een tijdloos design? Wat uw wensen en behoeften ook zijn, Geberit biedt diverse innovatieve producten die perfect passen bij uw dagelijkse badkamerrituelen.

Meer ruimte in de badkamer
Meer design in de badkamer
Meer comfort in de badkamer
Meer toegankelijkheid in de badkamer
Meer gebruiksgemak in de badkamer