Eenvoudig schoonmaken zonder spoelrand Dankzij Rimfree® wc's

De spoelrandloze Geberit Rimfree® wc biedt naast hygiëne ook een elegant design en zet daarmee een moderne standaard. Terwijl conventionele toiletten met spoelrand moeilijk schoon te maken zijn, maken vuil en bacteriën geen kans meer met de spoelrandloze toiletten van Geberit. De innovatieve spoeltechnologie zorgt voor een dynamische spoeling over het gehele oppervlak en vergroot het schoonmaakgemak - zelfs bij een kleine spoeling. Rimfree® wc’s zijn verkrijgbaar in de volgende badkamerseries: Geberit Renova Plan, Geberit Smyle, Geberit iCon en Geberit Xeno².

Het speciale KeraTect® glazuur zorgt voor nog meer schoonmaakgemak. Het glazuurt zorgt ervoor dat de microporiën van keramiek sluit en daardoor een gladder oppervlak vormt. Vuil kan zich hierdoor vrijwel niet hechten, dus is het toilet eenvoudig schoon te houden.

Meer informatie over het speciale KeraTect® glazuur
Ontdek de diverse Geberit wc-oplossingen

Zet de volgende stap Bekijk de verschillende mogelijkheden en ontwerp uw droombadkamer:

Badkameradvies


Ontdek welke producten bij uw ideale badkamer passen.

Contactformulier


Heeft u vragen? Vul het contactformulier in, dan helpen we u graag verder.

Nieuwsbrief


Via onze nieuwsbrief houden we u graag op de hoogte van het laatste nieuws en geven we u waardevolle tips voor meer comfort in de badkamer.

3D Badkamerplanner


Gebruik de 3D-planner om uw badkamer online te ontwerpen. Sla uw ontwerp op en laat uw badkamerspecialist of installateur ernaar kijken zodat zij uw droombadkamer kunnen realiseren.

Producten voor meer schoonmaakgemak in de badkamer