Kleine ruimte, nou en?

Schets van een badkamer met kleine plattegrond

Uit studies blijkt: de badkamer is één van de lievelingsplekken om te ontspannen. Uit diezelfde studies blijkt echter ook dat een gemiddelde badkamer kleiner is dan 7 m². Als er dan naast het noodzakelijke ook nog een goed-gevoel-zone moet worden gecreëerd, wordt het wel heel krap. Adieu droombadkamer? Niet per se. Ook wanneer de eigen badkamer lang niet dezelfde afmetingen heeft als de royale badkamers uit glossy magazines, bestaan er nog altijd manieren om een gevoel van ruimte en comfort te creëren.

De kunst is om zuiver functionele elementen tot een minimum te beperken. Zaken zoals reservoir, sifon en dergelijke kunnen worden verborgen. Halve of ruimtehoge wanden kunnen daarvoor zorgen. Hierin kan niet alleen de techniek worden verborgen, maar ze kunnen als tussenwand zorgen voor orde. Hiermee kan men bijvoorbeeld op een kleine oppervlakte een behaaglijke doucheruimte realiseren waar men zich kan ontspannen en kan terugtrekken. Ruimte gaat daardoor niet verloren, integendeel: aan de andere zijde wordt een wandcloset bevestigd, die hier voldoende ruimte heeft.

Neem de volgende stap Bekijk de verschillende mogelijkheden en ontwerp uw droombadkamer:

Badkameradvies


Ontdek welke producten bij uw ideale badkamer passen.

Contactformulier


Heeft u vragen? Vul het contactformulier in, dan helpen we u graag verder.

Nieuwsbrief


Via onze nieuwsbrief houden we u graag op de hoogte van het laatste nieuws en geven we u waardevolle tips voor meer comfort in de badkamer.

3D Badkamerplanner


Gebruik de 3D-planner om uw badkamer online te ontwerpen. Sla uw ontwerp op en laat uw badkamerspecialist of installateur ernaar kijken zodat zij uw droombadkamer kunnen realiseren.

ALTIJD UP-TO-DATE

Vier afbeeldingen van Handige Weetjes

Via onze nieuwsbrief houden we u graag op de hoogte van het laatste nieuws en geven we u waardevolle tips voor meer comfort in de badkamer.

Aanmelden voor de nieuwsbrief

Wat vindt u belangrijk in de badkamer?

Iedereen is anders en heeft dus ook andere wensen en behoeften als het gaat om het inrichten en gebruiken van een badkamer. Wat vindt u belangrijk? Staat schoonmaakgemak bovenaan de wensenlijst of heeft u behoefte aan meer comfort? Of liever een tijdloos design en extra opberggemak? Wat uw wensen en behoeften ook zijn, de badkamerproducten van Geberit maken het dagelijks leven aangenamer en comfortabeler.

Meer ruimte
Meer schoonmaakgemak
Meer design
Meer comfort
Meer toegankelijkheid
Meer gebruiksgemak