Een badkamerrenovatie die loont | geberit.nl

Een badkamerrenovatie die loont

Van de stoffige jaren 80 look in beige tot de elegante badkamer met moderne producten en veel comfort. De belangrijkste wensen van een gezin van drie waren om het bad, dat al jaren niet werd gebruikt, om te bouwen tot een ruime gelijkvloerse en tegelijkertijd barrièrevrije inloopdouche met douchevloergoot en om de beproefde douchewc te vervangen met een modern model.

De badkamer voor de renovatie
De badkamer na de renovatie

Een tijdloze en moderne badkamer

Het doel was een compleet nieuwe uitstraling en een moderne badkamerinrichting te realiseren. De oude beige, deels gedessineerde tegels maakten plaats voor grote stenen greige tegels. Deze geven de badkamer een natuurlijk en ruimtelijk gevoel. Het tijdloze kleurenschema met beige, bruine en grijze tinten is door de hele kamer gebruikt en zorgt voor een stijlvolle sfeer. Rode handdoeken voegen subtiel kleur toe en pikken het koraalrood van het glasvezelbehang op. Over glasvezelbehang gesproken - het is de blikvanger in de nieuwe badkamer en een perfect alternatief voor tegels in vochtige ruimtes. Dit behang is duurzaam en zeer geschikt om bijvoorbeeld natuurmotieven op de muur te laten zien. Een leuke bijkomstigheid is dat het motief weerspiegelt in de glazen grijsbruine voorkant van de wastafelonderkast. Dit geeft de wastafelkast een spannend tintje.

Markante badkamerproducten met slimme functies

Er is veel aandacht besteed aan de wastafel, het middelpunt van elke badkamer. De wastafel is samen met de kraan vernieuwd en vervangen. De asymmetrische wastafel met praktische onderkast springen in het oog. Bovendien biedt de onderkast extra opbergruimte dankzij de handige lade-indeler. Een ander visueel hoogtepunt is de lichtspiegel met houtstructuur die perfect bij de onderkast past. De nieuwe douchewc zorgt voor een extra gevoel van luxe en frisheid.

De professionele badkamerrenovatie mag zeker gezien worden. Er is een compleet nieuwe familiebadkamer gecreëerd met een stijlvolle en toch tijdloze sfeer.

Zet de volgende stap Bekijk de verschillende mogelijkheden en ontwerp uw droombadkamer:

Badkameradvies


Ontdek welke producten bij uw ideale badkamer passen.

Contactformulier


Heeft u vragen? Vul het contactformulier in, dan helpen we u graag verder.

Nieuwsbrief


Via onze nieuwsbrief houden we u graag op de hoogte van het laatste nieuws en geven we u waardevolle tips voor meer comfort in de badkamer.

3D Badkamerplanner


Gebruik de 3D-planner om uw badkamer online te ontwerpen. Sla uw ontwerp op en laat uw badkamerspecialist of installateur ernaar kijken zodat zij uw droombadkamer kunnen realiseren.

Producten voor meer comfort in de badkamer