Uitneembare kamvormige haarzeef

Geberit heeft de afvoer, die normaal in het midden zit, verplaatst naar de achterzijde van de wastafel. Hierdoor valt het water niet direct op de afvoer en wordt spetteren en de vorming van water- en kalkresten tegen gegaan. De afvoerkap is magnetisch bevestigd en daardoor eenvoudig te verwijderen. Zo kunt u de kamvormige haarzeef, die haren en vuil opvangt, goed schoonmaken en wordt er voorkomen dat de sifon verstopt raakt.

Geberit ONE

De Geberit Setaplano is eenvoudig schoon te maken doordat de afvoer zo ontworpen is dat er geen randen zijn waar vuil zich kan ophopen. Dankzij de praktische kamvormige haarzeef is de doucheafvoer bijzonder gemakkelijk schoon te maken.

De elegante Geberit CleanLine douchevloergoot is in tegenstelling tot klassieke douchevloergoten, goed en eenvoudig schoon te maken. Doordat er geen ruimte onder de goot zit, kan vuil zich niet ophopen. De kamvormige haarzeef voorkomt verstoppingen en kaan eenvoudig worden verwijderd en gereinigd.

Geberit doucheoplossingen

Badkamerproducten

Neem de volgende stapBekijk de verschillende mogelijkheden en ontwerp uw droombadkamer:

Badkameradvies


Ontdek welke producten bij uw ideale badkamer passen.

Contactformulier


Heeft u vragen? Vul het contactformulier in, dan helpen we u graag verder.

Nieuwsbrief


Via onze nieuwsbrief houden we u graag op de hoogte van het laatste nieuws en geven we u waardevolle tips voor meer comfort in de badkamer.