Houd de afvoer schoon Uitneembare kamvormige haarzeef

Geberit ONE wastafel

De afvoer van de Geberit ONE wastafel is slim aan de achterzijde van de wastafel geplaatst. De afvoerkap is met magneten bevestigd en verbergt een kamvormige haarzeef. Beide kunnen eenvoudig worden verwijderd en schoongemaakt. Dit helpt de afvoer schoon te houden en verstoppingen van de sifon te voorkomen.

Geberit heeft de afvoer, die normaal in het midden zit, verplaatst naar de achterzijde van de wastafel. Hierdoor valt het water niet direct op de afvoer en wordt spetteren en de vorming van water- en kalkresten tegen gegaan. Alle wastafels van de Geberit ONE badkamerserie zijn voorzien van KeraTect® glazuur. Dit speciale glazuur zorgt voor een extreem glad en een vrijwel poriënvrij oppervlak dat zeer eenvoudig schoon te maken is.

Geberit ONE
Het speciale KeraTect® glazuur

Geberit doucheafvoer uit de serie CleanLine – uitneembare kamvormige haarzeef

Geberit CleanLine

De hygiënisch, schone en mooie Geberit CleanLine douchevloergoot voert in tegenstelling tot klassieke douchevloergoten niet af via een verborgen afvoer, maar via een afvoer die zichtbaar is en een elegante uitstraling heeft. Doordat er geen ruimte onder de goot zit, kan vuil zich niet ophopen en tot onaangename geuren leiden. De kamvormige haarzeef voorkomt verstoppingen en kan eenvoudig worden verwijderd en gereinigd. Zo houdt u alles eenvoudig schoon.

Geberit doucheoplossingen

Kamvormige haarzeef van Geberit Setaplano

Geberit Setaplano

De Geberit Setaplano douchevloer is gemaakt van hoogwaardig mineraalcomposiet en heeft een lichte helling naar de afvoer zodat het water altijd goed wegloopt. Doordat hoeken en randen ontbreken is deze douchevloer zeer eenvoudig schoon te maken. De afvoerkap is in een handomdraai te verwijderen. Onder de afvoerkap zit een kamvormige haarzeef die vuil tegenhoudt en voorkomt dat de sifon verstopt raakt. De haarzeef is uitneembaar zodat hij schoongemaakt kan worden.

Zet de volgende stap Bekijk de verschillende mogelijkheden en ontwerp uw droombadkamer:

Badkameradvies


Ontdek welke producten bij uw ideale badkamer passen.

Contactformulier


Heeft u vragen? Vul het contactformulier in, dan helpen we u graag verder.

Nieuwsbrief


Via onze nieuwsbrief houden we u graag op de hoogte van het laatste nieuws en geven we u waardevolle tips voor meer comfort in de badkamer.

3D Badkamerplanner


Gebruik de 3D-planner om uw badkamer online te ontwerpen. Sla uw ontwerp op en laat uw badkamerspecialist of installateur ernaar kijken zodat zij uw droombadkamer kunnen realiseren.

Producten voor meer schoonmaakgemak in de badkamer