Uitneembare kamvormige haarzeef

Geberit heeft de afvoer, die normaal in het midden zit, verplaatst naar de achterzijde van de wastafel. Hierdoor valt het water niet direct op de afvoer en wordt spetteren en de vorming van water- en kalkresten tegen gegaan. De afvoerkap is magnetisch bevestigd en daardoor eenvoudig te verwijderen. Zo kunt u de kamvormige haarzeef, die haren en vuil opvangt, goed schoonmaken en wordt er voorkomen dat de sifon verstopt raakt.

Geberit ONE

Kamvormige haarzeef voor Geberit douchevloer Setaplano
Geberit doucheafvoer uit de serie CleanLine – uineembare kamvormige haarzeef

De Geberit Setaplano is eenvoudig schoon te maken doordat de afvoer zo ontworpen is dat er geen randen zijn waar vuil zich kan ophopen. Dankzij de praktische kamvormige haarzeef is de doucheafvoer bijzonder gemakkelijk schoon te maken.

De elegante Geberit CleanLine douchevloergoot is in tegenstelling tot klassieke douchevloergoten, goed en eenvoudig schoon te maken. Doordat er geen ruimte onder de goot zit, kan vuil zich niet ophopen. De kamvormige haarzeef voorkomt verstoppingen en kaan eenvoudig worden verwijderd en gereinigd.

Geberit doucheoplossingen

Neem de volgende stap Bekijk de verschillende mogelijkheden en ontwerp uw droombadkamer:

Badkameradvies


Ontdek welke producten bij uw ideale badkamer passen.

Contactformulier


Heeft u vragen? Vul het contactformulier in, dan helpen we u graag verder.

Nieuwsbrief


Via onze nieuwsbrief houden we u graag op de hoogte van het laatste nieuws en geven we u waardevolle tips voor meer comfort in de badkamer.

3D Badkamerplanner


Gebruik de 3D-planner om uw badkamer online te ontwerpen. Sla uw ontwerp op en laat uw badkamerspecialist of installateur ernaar kijken zodat zij uw droombadkamer kunnen realiseren.

Badkamerproducten