Referentieprojecten over de hele wereld

Architectuur voor kunst

Architectuur is kunst op zich. Architectuur in dienst van culturele instellingen vervult een dubbele taak. Het maakt plaats voor andere vormen van kunst en moet als gebouw zelf ook overtuigen. Spectaculair bewijs van deze architecturale freestyle is hier te zien.

Internationale architectuurlijke bezienswaardigheden met Geberit producten

De producten en oplossingen van Geberit zijn te vinden in allerlei soorten gebouwen over de hele wereld. Op deze pagina vindt u een selectie van de meest interessante objecten.

Klein maar fijn

Klein appartement? Geen probleem! Zelfs op een paar vierkante meter kun je comfortabel wonen zonder in te boeten aan kwaliteit en design.

De selectie van Geberit-referenties over het onderwerp “Klein maar fijn“ volgt een nieuwe trend: micro-appartementen. Want kleine leefruimte en goed design sluiten elkaar niet uit. Integendeel.

Hemelwaterafvoer On Top

De selectie van Geberit-referenties over het onderwerp “On Top“ die hieronder is samengesteld, biedt een vogelperspectief in de ware zin van het woord: De focus ligt op de daken van interessante gebouwen over de hele wereld. De verscheidenheid aan verschillende dakconstructies kan bijna niet groter zijn. En toch hebben alle gepresenteerde objecten iets gemeen: ze vereisen een betrouwbare en efficiënte dakafvoer die de architectuur maximale ontwerpvrijheid geeft. Het ruimtebesparende vacuümafvoersysteem Pluvia van Geberit biedt hiervoor een ideale oplossing.