Grand hôtel Stockholm (SE)

Het Grand Hôtel weet aan de hoge verwachtingen van zijn gasten te voldoen en vindt zichzelf steeds opnieuw uit. Daarbij koos het vijfsterrenpension voor AquaClean douchewc's.

Met zijn ligging in het hart van de Zweedse hoofdstad is het Grand Hôtel Stockholm sinds 1874 een van de topadressen voor overnachtingen van internationale beroemdheden, voor grote feesten en voor speciale momenten van plezier.

Nieuwe ruimtelijke ervaring

Onlangs zijn 19 kamers en suites gerenoveerd. Daarbij is het Grand Hôtel Stockholm erin geslaagd plaatselijkheid en internationaliteit te combineren. Ze schitteren in een moderne Scandinavische stijl, aangevuld met designelementen uit Zuid-Europa en India. Dit onderscheidt de gerenoveerde kamers van de bijna 300 andere kamers van het hotel. De muren zijn versierd met speelse bloemenfoto's en gestreept behang.

Water element

Ook het sanitair is nauw verbonden met het luxueuze karakter van het hotel. De badkamers zijn uitgerust met de nieuwste WC-technologie voor en achter de muur. Er zijn Geberit douchewc's van het type AquaClean Mera en AquaClean Sela geïnstalleerd. Achter de muur zit het universeel toepasbare Duofix installatie-element. De Sigma10 bedieningsplaten met waterbesparende spoelstopactivering ronden de hoogwaardige badkameruitrusting af.

fotogalerij

AANMELDEN VOOR DE NIEUWSBRIEF VOOR ARCHITECTEN EN MENSEN DIE GEÏNTERESSEERD ZIJN IN ARCHITECTUUR

Fotocollage (© Geberit)

Over de hele wereld worden Geberit producten en oplossingen gebruikt in allerlei soorten gebouwen. Op deze pagina vindt u een selectie van de meest interessante objecten.

De Geberit architectennieuwsbrief, behandelt periodiek een actueel thema uit de bouwsector. Naast spectaculaire projectvoorbeelden biedt de nieuwsbrief interviews met architecten, bouwexperts, ontwerpers en meer achtergrondinformatie.